Najlepsze Zdjęcia i Filmy Argonaut na Instagramie Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Aktualności Argonaut na Facebooku Nowości Argonaut na G+ Google Plus Newsy Argonaut na Twiterze Najnowsze Zdjęcia Argonaut na Flickr Najlepsze Zdjęcia i Filmy Argonaut na Pinterest Dołącz do Argonaut na Naszej Klasie NK Najnowsze Filmy Argonaut na Vimeo Najnowsze Filmy Argonaut na Dailymotion
Kontakt do Szkoły Pływania Nurkowania i Ratownictwa Argonaut Aktualności Argonaut na Facebooku Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Newsy Argonaut na Twiterze

Poznaj naszą firmę i opinie o nas.



Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Argonaut Opinia / Opinie Gdańsk






1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81


Uważam, że to bardzo ważne, aby starać się zachować dobrą kondycję . ~Agata Kuberska
2012-02-02 15:31
178.56.2.*

Uważam, że to bardzo ważne, aby starać się zachować dobrą kondycję . Dzięki tym spotkaniom mogłam się w ogóle dowiedzieć, jakie ćwiczenia można wykonywać , jakie są bezpieczne, a jakie wręcz konieczne
(tak to w każdym razie postrzegam). Bardzo też odpowiadała mi kameralna atmosfera i Wasza otwartość w przyjmowaniu nowych zainteresowanych. Szkoda tylko, że brakuje większej liczby takich miejsc na mapie Gdańska. Dlatego uważam, że to, co robicie jest bardzo cenne.

Pozdrawiam ARGONAUTÓW.









Jestem bardzo zadowolona z tego, że chodzę na zajęcia aqua aerobicu u ARGONAUTÓW. ~Basia
2012-02-12 08:22
31.60.11.*

Jestem bardzo zadowolona z tego, że chodzę na zajęcia aqua aerobicu u ARGONAUTÓW. Myślę, że w dużym stopniu przyczyniły się one do bardzo dobrej kondycji psychicznej i fizycznej podczas po czas codziennej pracy, nie miałam żadnych problemów z poruszaniem się, z koordynacją. To w dużej mierze zasługa ćwiczeń wykonywanych pod fachowym okiem przesympatycznej instruktorki Yvette oraz w towarzystwie innych Pań mających te same problemy i wątpliwości. Cotygodniowe spotkania urozmaicały i umilały czas, były okazją do wymiany doświadczeń między dziewczynami, a także do zasięgnięcia porad. Ćwiczenia to także sposób na dobrą formę , szybszą regenerację organizmu. Gorąco polecam WSZYSTKIM dziewczynom , które dobrze się czują i nie mają oczywiście przeciwwskazań medycznych. Leżenie i nadmierne oszczędzanie się może wręcz zaszkodzić, utrudnić życie.

Podsumowując jest super i na pewno postaram się uczestniczyć w zajęciach , może nawet będę chodzić na naukę pływania do Pani Yvetty z synkiem , ale na razie ma 1,5 roku.









Yvette jest bardzo fajną prowadzącą :)) ~Magda
2012-01-23 18:48
178.180.131.*

Yvette jest bardzo fajną prowadzącą, zajęcia prowadzone przez nią, są na tyle urozmaicone, że nigdy mi się nie nudziło. Do tego basen na PG jest ozonowany, więc obyło się bez efektów ubocznych, no może poza pomarszczona skórą od godzinnego moczenia się Ja bardzo lubię ten sposób ćwiczeń, bo przynajmniej nie pociłam się i było całkiem przyjemnie w wodzie









Krzysztof - opinia ~Krzysztof
2012-02-09 22:23
109.243.74.*

Basen Politechniki ...w okolicach Gdańska nie ma lepszego.
Bardzo fajny obiekt, jest gdzie popływać / kultura na torze,
Dzieci nie wychodzą z wody.
Super spędzony dzień , bardzo polecam.!!!!

Krzysiek Borowski z Dzieciakami .









POLECAM ~Jolanta Tomlewska
2012-02-06 18:09
89.69.192.*

Na Aqua-aerobik chodzę 3 rok, W ciągu tego czasu schudłam 25 kg. Mam sporą nadwagę, ponieważ do tej pory źle się odżywiałam. Ćwiczenia w basenie na pewno dobrze wpływają na mój kręgosłup i ogólną kondycję. Myślę, że teraz po zaleceniach Pani Yvetty uda mi się zgubić zbędne kilogramy.









Nauka Pływania dla dzieci z Rodzicem ~Aneta
2012-02-02 09:28
31.62.23.*

Polecam Naukę Pływania dla Dzieci z Rodzicem w Szkole Pływania Argonaut. Chodzę na basen Gdańskiego MOSiR-u na Chełmie z dzieckiem.
Zajecia z nauki pływania są prowadzone naprawdę bardzo dobrze, widać jak mój maluch czyni postępy. Bardzo fajną sprawą jest również możliwoś odrabiania nie obecności, wiadomo jak to z chorobami u dzieci.









Mój Klub Nurkowy Argonaut... ~Tymek
2012-02-01 15:35
83.25.239.*

Z tym klubem zrobiłem 2 kursy : Deep i Nitrox . Bardzo wysoki poziom usług.
Idealnie dopasowują się do potrzeb klienta. Realizują prawie wszytko czego będziesz oczekiwała
- jednego nie zrobią - złamania zasad bezpieczeństwa.
W najbliższym czasie mój syn będzie robił z Nimi pierwsze kroki w nurkowaniu
- im mogę zaufać oddając syna w wodzie.

Tymek










Centrum nurkowania ARGONAUT:

fachowa obsługa w miłej stratosferze, duże poczucie bezpieczeństwa i zaufania podczas nurkowań, kompleksowa oferta.
Tomasz Dobroczek przestawił mnie z " egipskiego ", zrobił to profesjonalnie i z entuzjazmem.
Warty podkreślenia jest nacisk na bezpieczeństwo i odpowiedzialność za partnera.
W tych obszarach nie ma co liczyć na pobłażanie prowadzących.
Z pełnym spokojem oddałem im pod opiekę siebie i swoich dwóch synów.

- ARGONAUCI tak trzymać !

Andrzej Copala
z Synami ;))









POLECAM NAUKĘ PŁYWANIA!!! ~Monika
2012-01-30 12:16
89.69.200.*

Ja skorzystałam z lekcji - nauka pływania. REWELACJA. Nikt nie trącał mnie kijem i na mnie nie krzyczał. Prowadzący spokojnie tłumaczył co i jak robić. No cóż dla dorosłego nauczyć się pływać w miesiąc (tylko 4 zajęcia) to chyba coś. POLECAM!!!









Wyprawy nad Hańczę z Argonautami. ~Rafii z Żoną.
2012-01-29 12:52
83.11.35.*

Nurkowania na Hańczy zapamiętamy na całe życie. Przede wszystkim z tego powodu, ze tam stawialiśmy nasze pierwsze kroki w nurkowaniu pod bacznym okiem profesjonalnych i bardzo sympatycznych instruktorów. To właśnie dzięki nim dane nam było poznać smak przygody nurkowej - świat dotychczas nieosiągalnych głębin, bądź co bądź pięknego polskiego podwodnego "krajobrazu", krąg fascynujących, rządnych adrenaliny ludzi.
Tu pojęliśmy znaczenie "buddy", które warto przenieść w realia życia na lądzie. Bardzo chciałabym, byśmy w "realu" byli otoczeni ludźmi, na których można polegać, z którymi każda, nawet trudna sytuacja, jest do pokonania, których "octopus" (czytaj: ramie) będzie zawsze w pobliżu w odpowiednim momencie.
Tu słyszeliśmy setki interesujących opowieści, które utwierdziły nas w tym, że nurkowanie to nie tylko sport, to nie tylko antidotum na nudę, to po prostu sposób na ciekawe i pełne wrażeń życie.

Rafii z Żoną.









Polecam Aqua Aerobic u Ywetty :)) ~Joanna
2012-01-28 18:19
46.112.111.*

Ja mam bardzo fajną prowadzącą, zajęcia są na tyle urozmaicone, że nigdy mi się nie nudziło. Do tego basen PG jest ozonowany, więc obyło się bez efektów ubocznych, no może poza pomarszczona skórą od godzinnego moczenia się
Ja bardzo lubię ten sposób ćwiczeń, bo przynajmniej nie pociłam się i było całkiem przyjemnie w wodzie Wyobraź sobie aerobik tylko w wodzie Są różne ćwiczenia, zależnie od prowadzącego. Fajne jest to, że dzięki wyporności wody nie odczuwa się tak bardzo wysiłku, a mięśnie naprawdę pracują. Podczas godzinnego treningu spalasz 500 - 700 kcl. Osobiście naprawdę polecam. Do tego ćwiczenia działają antycellulitowo

Nie trzeba umieć pływać, ja szczerze mówiąc też za pewnie nie czuję się w wodzie, a tutaj nie miałam żadnych problemów. Ćwiczenia są bezpieczne, czasem używa się dodatkowych przyrządów.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Fajna zabawa i RELAX :) ~Jolanta Jasińska
2012-01-28 16:51
46.205.0.*

Co do tego odchudzania to rewelacyjnych efektów od razu nie daje, ale zabawa jest przednia. Byłam parę razy na tego typu zajęciach i zawsze dobrze się bawiłam. Ogólnie na początku czułam się dosyć głupio robiąc te wszystkie wygibasy w wodzie, ale potem już skakałam bez żadnych oporów. Za to na drugi dzień czułam każdy mięsień









Ja przez rok chodziłam na takie zajęcia aqua aerobicu ~Natalia Papała
2012-01-28 16:42
178.180.73.*

Ja przez rok chodziłam na takie zajęcia i przyznam szczerze, jesli chodzi o spadek wagi to był ZNACZNY.a samopoczucie miałam fantastyczne, taki sport pozwala spalić dużo kalorii, ale też cudownie relaksuje. Dla mnie to było super rozluźnienie po całym dniu. No i muza , koleżanki i śmiechu zawsze było dużo na zajęciach









Magda Niewiadomska - opinia ~Magda Niewiadomska
2012-01-26 16:00
83.25.214.*

Zawsze chciałam chodzić na aerobik i czuć, że spalam nadmiar kalorii, a dzięki temu na wieki pozostanę szczupła.
Problem w tym, że ja zawsze byłam szczupła (i nie musiałam nic spalać) i nigdy nie lubiłam ćwiczeń fizycznych (bo się
człowiek poci i wogóle). Dopiero razem z koleżanką odkryłam aqua aerobic u Pani Yvety, że takie zajęcia ruchowe
to niekoniecznie męczenie się, pocenie i udawanie dobrej zabawy przy dźwiękach głupawej muzyki.
Idąc pierwszy raz na " aqua aerobik " sądziłam, że idę tam pierwszy i ostatni raz. Pomyliłam się!!! Ćwiczyłam jeszcze
3x w tygodniu . Poprawiłam kondycję, polepszyłam swoje samopoczucie, a przede wszystkim dobrze się bawiłam.
A wszystko to dzięki profesjonalnie przygotowanym zestawom ćwiczeń, doświadczonej instruktorce i innym dziewczynom,
które dały się namówić na aqua aerobik u ARGONAUTÓW.









Nauka Pływania dla dzieci z Rodzicem ~Aneta.
2012-01-27 15:19
106.123.214.*

Polecam Naukę Pływania dla Dzieci z Rodzicem w Szkole Pływania Argonaut. Chodzę na basen Gdańskiego MOSiR-u na Chełmie z dzieckiem.
Zajecia z nauki pływania są prowadzone naprawdę bardzo dobrze, widać jak mój maluch czyni postępy.
Bardzo fajną sprawą jest również możliwoś odrabiania nie obecności, wiadomo jak to z chorobami u dzieci.









Aqua aerobic u Pani Ywety ~Miriam.
2012-01-25 12:09
46.113.173.*

Uczęszczam od kilku miesięcy na aqua aerobik na basenie Politechniki Gdasńskiej na ulicy al.Zwycięstwa prowadzonym przez firmę "ARGONAUT". Jestem bardzo zadowolona z zajęć, w ciągu trzech miesięcy schudłam 6 kg, ograniczając przy tym słodycze. Zajęcia są prowadzone przez doświadczoną instruktorkę, która prowadzi je w sposób bardzo ciekawy i urozmaicony, ma indywidualne podejście do każdej osoby. Poza utratą kilogramów, rzadziej odczuwam bóle kręgosłupa, poza tym zajęcia wpływają również na poprawę samopoczucia.
Taki aerobik ma swoje plusy Ja korzystałam z takiego aerobiku i powiem ci że to jest świetna sprawa. Nie tylko możesz poprawić swoją kondycję ale też możesz ujędrnić swoje ciało Polecam taki sposób na ćwiczenia !









Polecam trochę ruchu w wodzie :) ~Agnieszka B.
2012-01-23 19:10
178.180.101.*

Każdy ruch pomaga zrzucić zbędne kilogramy, a jeśli ktoś decyduje się na basen (czy to pływanie czy aerobik wodny), to efekty powinny być jeszcze bardziej widoczne, bo woda bardzo pomaga schudnąć - wiem po sobie. Nie ma więc się co zastanawiać - trzeba się zapisać na jakieś fajne zajęcia do ARGONAUT-ów ;))









Najlepszy aerobic tylko w wodzie ~Dzidka
2012-01-23 19:02
46.204.39.*

Wyobraźcie sobie aerobik tylko w wodzie Są różne ćwiczenia, zależnie od dnia i godziny. Fajne jest to, że dzięki wodzie nie odczuwa się tak bardzo wysiłku, a mięśnie naprawdę pracują. Podczas godzinnego treningu naprawdę sporo spalasz kalorii. Osobiście naprawdę polecam. Do tego ćwiczenia działają anty cellulitowo Nie trzeba umieć pływać, ja szczerze mówiąc też za pewnie nie czuję się w wodzie, a tutaj nie miałam żadnych problemów. Ćwiczenia są bezpieczne, czasem używa się dodatkowych przyrządów.









Yvette jest bardzo fajną prowadzącą :)) ~Magda
2012-01-23 18:48
178.180.131.*

Yvette jest bardzo fajną prowadzącą, zajęcia prowadzone przez nią, są na tyle urozmaicone, że nigdy mi się nie nudziło. Do tego basen na PG jest ozonowany, więc obyło się bez efektów ubocznych, no może poza pomarszczona skórą od godzinnego moczenia się Ja bardzo lubię ten sposób ćwiczeń, bo przynajmniej nie pociłam się i było całkiem przyjemnie w wodzie









Bardzo podobają mi się.... ~Edyta
2012-01-22 12:34
46.204.81.*

Bardzo podobają mi się zajęcia aqua aerobiku, są fachowo prowadzone. Mila atmosfera, sympatyczna Pani prowadząca.
Ćwiczenia wyczerpujące siłę bardzo pozytywnie :)









Aerobic tylko z Yvette ~Ela T.
2012-01-22 12:24
178.180.190.*

Zajęcia aqua aerobiku u Yvette bardzo mi się podobają.









Aquaerobic z Argonaut ~Renata
2012-01-22 12:13
178.180.160.*

Chodzę na zajęcia aquaaerobiku dla przyjemności, aby mieć trochę ruchu, schudnąć, poprawić kondycję oraz aby mieć poczucie, że czas spędzany na basenie jest tylko dla mnie. Jestem zadowolona z usług firmy









Argonauci : Dziękii ~Asia
2012-01-21 12:07
46.205.31.*

Jestem bardzo zadowolona z zajęć aqua aerobiku prowadzonych przez Państwa. Poprawiają one moją kondycję fizyczną, samopoczucie oraz sprawność. Mój kręgosłup lepiej się czuje i mniej dokucza odkąd uczęszczam na zajęcia









Polecam zajęcia Aqua aerobic ~Basia
2012-01-21 11:48
46.204.31.*

Zajęcia aqua aerobiku prowadzone są bardzo profesjonalnie, zawsze zróżnicowane i ciekawe. Prowadząca Yvette super. Poleciłabym je (i zresztą polecam) każdemu. Najlepszy sposób zrobienia czegoś dla siebie :)









Bezcenne rady Yvety ~Zosia
2012-01-21 11:36
188.146.210.*

Dziękuję Yvecie za kolejne rady :). Jestem bardzo zadowolona ponieważ w tym tygodniu moja waga jest niższa o kolejne 1,2kg. Ćwiczenia w basenie sprawiają mi wielką radość. Zamiast jeździć tramwajem codziennie odległość dwóch stacji przechodzę szybkim marszem, to jest super pomysł i zwiększenie aktywności.









Pływanie z Argonaut. ~Damien
2012-01-20 16:18
153.19.43.*

Witam serdecznie.
Korzystam z usług firmy Argonaut od pół roku, serdecznie polecam wszystkim.
Konkretna firma, konkretne warunki uczestnictwa w zajęciach.
Jedna z niewielu firm, na której stronie internetowej można się dowiedzieć po prostu wszystkiego.
Zapisy na zajęcia, czysta formalność.
Polecam!









Basen Politechniki Gdańskiej u ARGONAUT-ów super sprawa . ~Krzysiek
2012-01-18 18:33
178.182.171.*

Polecam basen politechniki gdańskiej , super czysto ,kameralnie i niewiele osób na torze ;)
Pozdrowienia dla Pani Yvetty i Pana Tomka .









Polecam aqua aerobik ~agnieszka
2012-01-18 17:05
83.25.227.*

Witam ciepło. Chodzę na aqua aerobik od jakiegoś czasu
i jestem bardzo zadowolona. Bardzo fajna pani prowadząca
i koleżanki mam nowe.Polecam .









Schudłam 18 kg dzięki Yvette ~Katarzyna Gieroń
2012-01-17 22:14
178.182.147.*

Dzisiaj moja waga jest o 18 kg niższa. Jest to powód do radości. Dzięki radom Pani Yvette odżywiam się zdrowo, ale nie głoduję. Teraz nie mogę doczekać się pierwszych ćwiczeń na basenie.Tak naprawdę od dawna o tym myślałam i właśnie aqua-aerobik był tym co zdecydowało o wzięciu udziału w programie.









Ja też schudłam u Ywety na Aqua Aerobicu ~Jolanta Tomaszewska
2012-01-17 22:05
178.181.78.*

W ciągu tygodnia schudłam 2,5 kg. Na Aqua-aerobik chodzę 3 rok. Mam sporą nadwagę, ponieważ do tej pory źle się odżywiałam. Ćwiczenia w basenie na pewno dobrze wpływają na mój kręgosłup i ogólną kondycję. Myślę, że teraz po zaleceniach pani dietetyk uda mi się zgubić zbędne kilogramy.W ostatnim tygodniu schudłam 1kg, natomiast od początku programu, czyli od pierwszych rad, jakie dostałam mailem - w sumie już ok 3kg









Aqua jest OK.... ~Daria Mikulis
2012-01-17 21:16
79.190.212.*

Zajęcia aqua aerobiku są naprawdę prowadzone profesjonalnie, instruktorki stosują ćwiczenia na wszystkie główne partie mięśniowe. Zajęcia nie są monotonne, jest przyjazna atmosfera. Poza tym jest też indywidualne podejście :) jak któraś z Pań ma problemy koordynacyjne, to są dostosowywane do jej poziomu. Jest ok .









Temat : Aqua na bóle pleców. ~Kasia M.
2012-01-14 06:50
109.243.143.*

Aqua-aerobik to świetna sprawa, chodziłam kiedyś na takie zajęcia na
Basen na Chełmie w gdańsku co śmieszniejsze też do tej firmy,
tam też prowadziła pełna poczucia humoru i sympatyczna instruktorka Yvette.
Lekarz zalecił mi tą formę ruchu ze względu na mój kręgosłup.
Przestały mi dokuczać bóle, byłam sprawniejsza i lepiej
się czułam - muszę znowu się zapisać... Nie wiecie gdzie teraz
prowadzą ARGONAUCI takie zajęcia bo koleżanka pisała że podobno wszędzie...









Aqua aerobic na Politechnice Gdańskiej , który polecam . ~Jlona Numińska
2012-01-12 20:27
153.19.32.*

Potwierdza, aqua-aerobik to najlepszy sposób na schudnięcie, poprawę kondycji oraz pozbycie się problemów z kręgosłupem. To jedyne ćwiczenia w których mogę uczestniczyć, lekarz mi kazał na nie chodzić aby mieć "zdrowszy kręgosłup". Też chodzę do firmy Argonaut tylko że w Centrum Sportu Akademickiego PG, jest tam przesympatyczna trenerka Yvetta, która dwoi się i troi aby zajęcia były ciekawe, bezpieczne a zarazem efektywne. Polecam wszystkim!










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Aqua fitness świetnie się sprawdza...... ~Monika Mysznic
2012-01-12 15:21
217.153.221.*

Aqua fitness świetnie się sprawdza w przypadku osób które chcą uniknąć przeciążania stawów,wiązadeł. Naprawdę warto zrobić coś dla siebie.









polecam ~p
2012-01-11 12:52
94.78.131.*

polecam indywidualne podejscie, mila atmosfera, ceny jak wszedzie









Tymek - opinia ~Tymek
2012-01-10 16:48
83.25.204.*

Mój Klub Nurkowy Argonaut .Z tym klubem zrobiłem 2 kursy : Deep i Nitrox . Bardzo wysoki poziom usług. Idealnie dopasowują się do potrzeb klienta. Realizują prawie wszytko czego będziesz oczekiwała - jednego nie zrobią - złamania zasad bezpieczeństwa. W najbliższym czasie mój syn będzie robił z Nimi pierwsze kroki w nurkowaniu - im mogę zaufać oddając syna w wodzie.









Nauka pływania ~Leszek
2011-06-17 07:56
188.124.173.*

Córka (11) uczęszcza na naukę pływania od 2 lat. Na początku bała się wejść do metrowej wody bez kapoka i pływaczków - teraz bierze udział w zawodach. Przetarła szlak i za jej przykładem pozostałi członkowie rodziny (w tym dorośli) szykują się do nauki. Polecam innym









Polecam naukę pływania u ARGONAUTÓW :)) ~Sławek Panowski
2012-01-04 14:09
153.19.32.*

Zajęcia prowadzone profesjonalnie, konkretnie i co najważniejsze skutecznie. Mając za sobą wiele lat zarówno pływania jak i kilka lat pracy na basenie (również nauczania pływania), mogę w pełni docenić zarówno podejście do klienta, jak i sposób pracy z dziećmi, ale też dorosłymi.
Na szczególną uwagę zasługuje fakt w jaki dzieci podchodzą do pływania: swoboda, zabawa ale również praca, która widać że sprawia im dużą satysfakcję. Warto również zwrócić uwagę na naukę dla dorosłych – pływając regularnie w sąsiedztwie grupy nauki pływania, zdecydowanie widać postępy ludzi, którzy uczęszczają na te zajęcia, od praktycznie słabego „poruszania” się w wodzie, przez poprawne pływanie do nawet bardzo sprawnego i skutecznego pływania w płetwach (i całym ABC).
Polecam tym, którzy chcieliby nauczyć się (lub dzieci) poprawnie, swobodnie i najważniejsze SKUTECZNIE pływać, trochę mniej polecam tym, którzy mimo obecności doświadczonych instruktorów, zawsze wiedzą lepiej jak nauczyć (lub jak nie uczyć) swoje dziecko pływać, mimo, że samym nie udało im się tego dokonać przez wiele lat.To pierwsze zajęcia dodatkowe, na które córka chodzi i nie narzeka. Nauczyciel jest bardzo









Aqua ~Katarzyna M
2012-01-04 13:35
213.192.74.*

Aqua-aerobik to świetna sprawa, chodziłam kiedyś na takie zajęcia na Basen na Chełmie w gdańsku co śmieszniejsze też do tej firmy, tam też prowadziła pełna poczucia humoru i sympatyczna instruktorka Yvette. Lekarz zalecił mi tą formę ruchu ze względu na mój kręgosłup.Przestały mi dokuczać bóle, byłam sprawniejsza i lepiej się czułam - muszę znowu się zapisać... Nie wiecie gdzie teraz prowadzą ARGONAUCI takie zajęcia bo koleżanka pisała że podobno wszędzie...









Bardzo polecam te zajęcia. ~Kasia
2011-12-23 14:48
79.189.173.*

Bardzo polecam te zajęcia. Sama korzystałam z nich od 5 miesięcy do ciąży,
dodatkowo prowadziłam też aktywny tryb życia.
Teraz jestem 3 tygodnie po porodzie.
Już w pierwszych dniach po porodzie czułam się dobrze
(oczywiście na ile dobrze można się czuć po porodzie ;-))
i szybko wróciłam do formy (mimo nacięcia krocza).
W pierwszej fazie porodu korzystałam z ćwiczeń, których
nauczyłam się na zajęciach (zwłaszcza kucanie i "przeczekanie"
w takiej pozycji skurczu). Dzięki temu, że byłam przygotowana
i tę fazę porodu przeszłam bez zbędnych nerwów.
Oczywiście nie da się wyeliminować bólu, ale dzięki ćwiczeniom
na pewno poród był dla mnie łatwiejszy (choćby psychicznie)
do zniesienia! Według mnie te zajęcia są bardziej przydatne
niż zajęcia w szkole rodzenia, choć to też pewnie zależy do jakiej
się trafi. Krótko ujmując ćwiczenia Pani Yvetty mi pomogły! I jeżeli Wam na to pozwala zdrowie - nie przeleżcie całej ciąży
w łóżku, bo ciężko potem zmobilizować organizm do wysiłku.









Hejka .. chodzę na aqua aerobik do ARGONAUTÓW Gdańsk Chełm. ~Jola
2011-12-20 13:58
78.133.191.*

Hejka .. mam 19 lat i chodzę na aqua aerobik od czerwca tego roku :) .. miałam tylko przerwę ( wrzesień) i ponownie zapisałam się w październiku. W wakacje chodziłam na wszystkie godzinki jakie tylko było :) Bo aqua aerobik mnie tak wciągną... Teraz rok szkolny się zaczął więc chodzę tylko 3 x tygodniowo.. wiem, jestem szalona i wo gole ale tak już mam :P :) Poza tym lobię się ruszać a kondycje, dzięki aqua mam całkiem całkiem :D.Pozdrowienia dla Pani Yvetty :))









Basen na Politechnice Gdańskiej ... ~Mariusz Urbański
2011-12-18 15:17
95.48.46.*

Od dwóch lat uczęszcam na basen z synem na lekcje Pływania do Pani Yvetty,jest miło czysto i przyjemnie.Syn coraz lepiej sobie radzi ;))
Ja jestem szczęśliwy , mogę wreszcie spędzić czas z dzieckiem, mimo natłoku w PRACY ;/









Baden politechniki gdanskiej ~Kasia
2011-12-15 15:14
217.116.100.*

Piekny obiekt, z bardzo czystą wodą i z propozycjami dla dużych i małych!!!
Pozdrawiam Argonautów ;))









SUPER SZKOŁA !!!!!!!!!!! ~skoczek
2011-12-08 22:55
77.114.237.*

SUPER SZKOŁA!!!!! SUPER ATMOSFERA!!!!!! PEŁNA KULTURA!!!!!!
PROFESJONALNE PODEJSCIE!!!!!! SUPER BASEN!!!!!!!
Ja chodze na basen polibudy od dawna i jestem bardzo zadowolony gorąco polecam !!!!!!!









Polecam doskonalenie plywania ~Sebastian
2011-12-08 15:49
82.160.240.*

Od nie dawna chodze na doskonalenie plywania do Argonaut ,
po 2 lekcjach wkoncu zaczelem zanurzac glowe i prawidlowo oddychac ,
z czym meczylem sie od dziecka. Kazdy kto ma taki problem wie ze to strasznie przeszkadza w plywaniu.
Teraz ucze sie sportowych technik plywackich , spodobalo mi sie plywanie w szybkim tepie :)
Instruktorzy ma ja indywidualne podejscie do kazdego , to chyba najwazniejsze , wszyscy przeciez mamy inne problemy , a takze mamy rozne powody , zeby doskonalic swoje plywanie. Na koniec dodam , ze firma jest bardzo dobrze zorganizowana , na facebooku mam zawsze aktualne informacje ,
ostatnio nie bylo zajec z powodu zawodow i bylem o tym poinformowany z duzym wyprzedzenie, a zaraz po zawodach byla informacja o medalach zdobytych na nich przez zawodnikow Argonautow.


To chyba wszystko , chodze od niedawna :)
za jakis czas napisze cos wiecej.










fajny basen, fajna obsługa ~mateusz
2011-12-04 14:07
178.213.121.*


chodzę na duży basen pływanie rekreacyjne.
Basen jest ok, szatnie schludne, miła obsługa.
Mam wykupiony karnet półroczny i mogę odrabiać zajęcia zatem nie tracę ewentualnych nieobecności.
Nieobecności do odrobienia przechodzą na następne karnety.
Jestem zadowolony.









.....super zajęcia z Hydrofitness na Politechnice .... ~/Karolina Olszyc/
2011-11-30 09:20
46.113.254.*


witam, polecam bardzo tego rodzaju zajęcia, super robią na kondycje, figurę i samopoczucie.
Ja chodzę na zajęcia na Basen Politechniki Gdańsk - gorąco polecam ;)









SZKOŁA PŁYWANIA ARGONAUT- PROFESIONALIZM ~CEZARY
2011-11-01 19:43
89.69.117.*

Polecam szkołę pływania ARGONAUT.
Profesjonalna kadra trenerów, świetne podejście do klienta i super atmosfera.
Doskonalę pływanie w tej szkole ponad półtora roku i jestem zadowolony z postępów jakie dokonały się.
Treningi na poszczególnych zajęciach są urozmaicone i ciekawe.
Wszystko jest zaplanowane i w należytym porządku.
Jestem bardzo zadowolony z zajęć prowadzonych na basenie PG.
Świetny nowoczesny basen, głęboka niecka.
Moim zdaniem jest to jedna z najlepszych szkół pływackich w Trójmieście.
Ja osobiście jestem mile zaskoczony i zadowolony z treningów w Argonaucie.
Polecam wszystkim zainteresowanym nauką, bądź doskonaleniem pływania.
Naprawdę WARTO i polecam wszystkim, którzy chcą umiejętnie pływać.
Pełen pozytyw dla szkoły:)

Pozdrawiam całą kadrę trenerską.









aerobic ~Izabella Smejlis
2011-10-27 21:03
77.115.39.*

cwiczenia ciekawe, rożnorodne chetnie uczestniczę i ćwiczę a po zajeciach dobrze sie czuję.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Profesjonalnie ~Radek
2011-10-25 10:34
83.13.14.*

Na naukę pływania wysłałem syna. Po pewnym czasie na pytanie wprost czy chce dalej chodzić odpowiada że jest fajnie i chce (9 lat).
Dla mnie to wystarczające potwierdzenie prawidłowego podejścia instruktorów. Do tego dochodzą postępy dzieciaka - które ocenię latem:)
A sam sobie pływam powolutku i nikt mnie nie zaczepia, tak jak lubię...









Polecam ~Zadowolony kilent
2011-10-24 17:45
89.76.38.*

Pan Tomasz jak i cały personel to mili i wykwalifikowani instruktorzy pływania .
Sam chodzę na naukę pływania dla dorosłych . Atmosfera jest doskonała jak i sprzęt do nauki pływania .
Już po 1 zajęciach z Panem Włodkiem znałem podstawy .
Kadra kompetentna i uczciwa . Szczerze polecam.









Aqua aerobik u Yvette Gdańsk ~Zofia Rudo.
2011-10-24 13:54
153.19.32.*

Witam, również uczęszczam na zajęcia aqua do firmy Argonaut na basenie MOSiR Gdańsk Chełm w soboty , a we wt i czw na Pływalnię Politechniki Gdańskiej, zajęcia prowadzone są intensywnie, fajna forma spędzania wolnego czasu, Po zajęciach wychodzę odprężona i zrelaksowana. Na efekty nie trzeba długo czekać, wskazówka na wadze nie pokazywała mniej kilogramów ale spodnie zaczęły spadać z bioder, skóra stała się delikatniejsze, jędrniejsza;)
Polecam Zofia Rudo.









FANTASTYCZNA REHALILITACJA ~ALDI
2011-10-24 09:34
195.182.207.*

Witam, polecam wszystkim AQUA AEROBIK jak i HYDRO FITNES dla wszystkich nawet z kontuzjami kolana.
Ja trafiłam od kwietnia na aqua aerobik z nogą obolałą po zerwaniu wiązania kolanowego noga w ogóle nie była sprawna i bolała dość mocno po 1 zajęciach już czułam różnicę od sierpnia chodziłam na HYDRO FITNES i noga się super usprawniła, nie ma bólu oraz nie wyskakuje a co najważniejsze mogę nawet chodzić na szpikach:)))
pozdrawiam









POLECAM :) ~mama
2011-10-24 08:50
193.138.110.*

Razem z synem korzystamy z usług Argonaut-u od dwóch lat .
Ja uczestniczę w zajęciach z aqua aerobic-u i hydro fitnessu a w tym samym czasie syn pływa na sąsiednim torze.
To wspaniała forma aktywności fizycznej, gwarantuje nie tylko zrzucenie zbędnych kilogramów ale także zwiększa odporność organizmu.
To ulga dla mojego kręgosłupa po ośmiu godzinach siedzenia przed komputerem w pracy.
Miło, przyjemnie, polecam paniom w każdym wieku.









super! ~Asia
2011-10-21 21:38
89.75.104.*

Serdecznie polecam! Czysto, miło, sympatycznie i co najważniejsze- odpowiednia ilość osób na torze.









Jan - opinia ~Jan
2011-10-21 10:08
213.192.74.*

Szkoła polecona przez znajomego i naprawdę było warto. Szczerze polecam wszystkim, którzy w przyjaznej atmosferze chcą nauczyć się pływać.









Michał - opinia ~Michał 2011-10-21 10:04 213.192.74.*

Chyba najlepsza szkoła w trójmieście. Byłem w kilku, ale w żadnej nie było tak świetnie!
Szkoła godna polecenia!!










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81