Kontakt :

argonaut1@tlen.pl
0-510-17-88-19
0-518-19-87-71

Biuro :

Dom Technika - NOT
ul.Rajska 6 pok.208
Gdańsk Główny

Poniedziałek, Środę, i Piątek

od 16:00 do 18:00

Dołącz do nas :

Najlepsze Zdjęcia i Filmy Argonaut na Instagramie Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Aktualności Argonaut na Facebooku Nowości Argonaut na G+ Google Plus Newsy Argonaut na Twiterze
Najnowsze Zdjęcia Argonaut na Flickr Najlepsze Zdjęcia i Filmy Argonaut na Pinterest Dołącz do Argonaut na Naszej Klasie NK Najnowsze Filmy Argonaut na Vimeo Najnowsze Filmy Argonaut na Dailymotion






Strona

O Nas / Kadra

Kontakt

Cennik / Zapisy

Godziny Zajęć

Zasady Argonaut

Kalendarz

Aqua Aerobic

Basen Pływacki

Nauka Pływania

Sekcja Pływacka

Kursy Nurkowania

Ratownictwo

Kursy Pierwszej Pomocy

Filmy i Zdjęcia

Aktualności

Nasza Oferta

Wiedza / Wyprawy

Centrum Nurkowe

Usługi

Sklep


Mapa Strony    











Poznaj naszą firmę i opinie o nas.





Zajęcia sportowe w Gdańsku



Projekt i realizacja:
Dawid Dobroczek
Strona Internetowa Argonaut
© Copyright 1998-2015r.





Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Argonauci z Gdańska Aqua Aerobic opinia / opinie w Gdańsku






1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81


Porządek musi być... ~Yan
2012-07-16 11:07:43
205.108.112.*

Korzystamy rodzinnie z usług firmy Argonaut.
Dzieci uczęszczają na naukę pływania, ja sobie od czasu do czasu pływam rekraacyjnie.
Co do usług: Dzieci opanowały w stopniu więcej niż zadowalającym umiejętność pływania
jak i - co warto podkreślić - umiejętność zachowania się w wodzie.
Zajęcia prowadzone na basenie cechuje duża dbałość o porządek,
dzieci są cały czas pod kontrolą - dla mnie jest to duży pozytyw,
mogę spokojnie je zostawić pod opieką personelu firmy.
Konsekwencją jest nie wpuszczanie spóźnialskich,
ale ze względu na wcześniejsze zdanie jest to sprawa oczywista,
opiekunowie musza wiedzieć ile osób weszło do wody.
Komunikacja mailowa na bardzo wysokim poziomie,
oczywiście należy napisać odpowiednio wcześniej,
ale nawet tzw. "na ostatnią chwilę" też są uwzględniane.
Pan Tomasz Dobroczek i Pani Yvette znają się na temacie.









Od przynajmniej 7 lat pływam i ćwiczę z Argonautem. ~Iwona
2012-07-18 14:21:36
105.88.102.*

Zawdzięczam im zrehabilitowaną nogę po gipsie , kilkanaście kilogramów spalonego tłuszczu i sprawność. Potrafią mnie zmobilizować nawet jak zimno i ciemno na dworze. Polecam wszystkim !!!










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Zdecydowanie polecam.... ~Mariusz
2012-07-18 16:40:01
145.80.192.*

Ponad dwa lata temu trafiliśmy do Argonaut przez przypadek.
Od tamtej pory na naukę pływania uczęszczał mój starszy syn.
W tej chwili chodzi na zajęcia młodszy syn, a żona uczęszcza na aqua aerobic.
Ja pływałem rekreacyjnie, niestety z powodu wypadku komunikacyjnego musiałem zrobić sobie przerwę,
ale jak tylko stanę na nogi - wracam na basen ( jestem uzależniony :)).
No cóz , ile osób ,tyle opinii.

Ja i moja rodzina jesteśmy w grupie osób zdecydowanie zadowolonych.
Kontakt z Panią Yvettą i Panem Tomkiem mamy bardzo dobry
i wcale nie przeszkadza nam forma mailowa, wręcz przeciwnie.
Wszystkie sprawy zwiazane z zajęciami, zmiany terminów, odrabianie itp.
uzgadniamy mailowo i nigdy nie zdarzyło się, zeby był z tym jakiś problem.
Starszy syn radzi sobie doskonale w wodzie, a młodszy z Radością chodzi na zajęcia.
Dzieci są szczere i skoro im się podoba, to dodatkowy komentarz jest zbyteczny.
Posyłajcie swoje dzieci do Argonaut, będą zadowolone,
a przy okazji bardziej wysportowane i zdrowsze.









Nurkowanie w jeziorze ~Przemek
2012-07-19 14:30:32
84.108.214.*

Potwierdzam swoją pozytywną opinie po pierwszym nurkowaniu
(wcześniej pisałem o zajęciach teoretycznych).
Nurkowanie trwało od 13.00 do 18.00 i kazdy uczestnik wykonał ćwiczenia objęte programem OWD.
Duży nacisk na bezpieczeństwo i opanowanie pod wodą.
Widać, że organizatorom kursu nie chodzi o to aby coś zrobić szybko
i wziąć kasę ale aby nauczyć kursantów - to żadkość w dzisiejszych czasach!










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Argonaut z Basenu Politechniki Gdańskiej ~Jolanta Jagodzińska
2012-07-16 11:07:43
108.116.112.*

Argonaut z Basenu Politechniki Gdańskiej- Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm.
Na tym Basenie jest bardzo ciepła rodzinna atmosfera.
Po prostu ludzie są tam świetni! Cały personel jest bardzo miły :-),
zawsze uśmiechnięty. Personel jest bardzo wysoko wykwalifikowany,
w pełni kompetentny ( Państwo Dobroczek są świetni! ),
zawsze znajdą czas by porozmawiać ....
Zawsze wszystko jasno wytłumaczą i wysłuchają do końca....
Ćwiczenia Aqua Aerobicu u Pani Yvette bardzo pomagają!.
Efekty po aqua są rewelacyjne!!!!!!! zawsze parę kilogramów mniej.... :-).
Jestem po operacji kręgosłupa ( skoliozy), przed operacją miałam 55 stopni
skrzywienia na 50 a teraz mam tylko 18 stopni na 19.
Rehabilitacja Aqua aerobikiem mi tam bardzo pomaga!!!.
Ja się z tym miejscem bardzo zaprzyjaźniłam :-).Polecam !!!!!!!:-) to miejsce,
poznałam w ARGONAU-cie bardzo dużo wspaniałych ludzi!!!! :-)









Ja tam polecam ARGONAUT-ów. ~Monia
2012-07-24 20:48
91.232.102.*

Ja tam polecam ARGONAUT-ów. ARGONAUT - fajni ludzie,
rodzina stwarzająca na zajęciach rodzinną atmosferę,
małe sprostowanie Pan Włodek jest spoza, ale wpasował się w klimat ;)
Poczytałam troszkę opinii, na temat, Pan Tomek,
szeroka wiedza,pełen profesjonalizm,
wie o czy mówi i przekazuje tę wiedzę dalej, chwała Mu za to.
Pani Yvette - aqua aerobic - super, niech za opinię posłuży fakt,
że zawsze w wakacje tęsknię za Panią Yvette,
cóż kondycja dostaje troszkę w ten 2 miesięczny okres braku tak fajnych ćwiczeń,
zróżnicowanych, przyjemnych, poprawiających sylwetkę i samopoczucie. Pan Włodek,
cóż o Nim, również same superlatywy,
jeżeli pomógł mi wielkiemu tchórzowi posiąść wiedzę z zakresu pływania
(jeszcze nie pływam w pełni znaczenia tego słowa, ale się nie topię ;))










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









~Gość
2012-07-25 15:31:13
115.88.222.*

Do szkoły pływania i nurkowania ARGONAUT chodzę na pływanie rekreacyjne,
zero problemów od wielu lat , solidność Pani Yvette i Pana Tomka
to jest to czego nie ma gdzie indziej....!!!

Basen w mojej opinii , który mogę polecić !!!









~kurs OWD
2012-07-27 10:28:06
85.208.124.*

Gorąco polecam, Pan Tomasz prowadzący kurs jest osobą z ogromną wiedzą i doświadczeniem.
W trakcie spotkań udziela wielu praktycznych informacji dotyczących zachowań
pod wodą których nie znajdziemy w książkach. Atmosfera na zajęciach bardzo dobra,
dobre przygotowanie teoretyczne przed wejściem do wody.
Duży nacisk na bezpieczeństwo.POLECAM!










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









~MarcinM
2012-07-31 10:01:37
215.110.62.*

Polecam wszystkim naukę pływania dla dzieci prowadzoną przez Argonautów :)
Moj syn chodzi na kurs juz od dwoch lat i jest prawie samodzielnym plywakiem w wieku lat 6.
Zajecia prowadzone sa profesjonalnie a wykonywane cwiczenia i sposob oswajania dzieci
z wodą jest łatwo przyswajalny dla maluchów. W nadchodzącym roku szkolnym również
zapisuję syna w celu dalszej nauki :)

Polecam !









Zdecydowanie polecam ~Klientka
2012-08-01 13:10:18
110.75.112.*

A ja polecam Argonaut, ponieważ jestem klientką od wielu lat.
Cenię sobie profesjonalizm, skuteczność zajęć oraz miłą atmosferę.
Pan Tomasz jest prze uprzejmy. Dodatkowo okazyjnie wykupiłam ofertę na okaziku,
która upoważnia mnie do atrakcyjnej ceny ulubionych zajęć:)










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81