Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Aktualności Argonaut na Facebooku Nowości Argonaut na G+ Google Plus Newsy Argonaut na Twiterze Najnowsze Zdjęcia Argonaut na Flickr Dołącz do Argonaut na Naszej Klasie NK Najnowsze Filmy Argonaut na Vimeo Najnowsze Filmy Argonaut na Dailymotion


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Argonaut opinia / opinie o Argonaut w Gdańsku Trójmiasto






<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->
polecam ~Piotr
2010-11-22 18:13
89.74.254.*

Bardzo profesjonalnie. Miła atmosfera. Gorąco polecam.









aguaaerobik ~Katarzyna
2010-11-16 21:58
195.74.91.*

Zajęcia prowadzone przez p.Yvettę są najlepszymi w jakich dotychczas uczestniczyłam (trzy inne miejsca) .P.YVette to Właściwa osoba na właściwym miejscu.









Argonaut na Krytej Pływalni Politechniki Gdańskiej ~Alina Kozłowska Niesłuchowska
2010-11-12 16:51
89.77.90.*

Bardzo wysoka Kultura Osobista, profesjonalizm przez tzw.duże P, delikatność przeplatająca się z twardą dyscypliną i pracą, doskonała organizacja dająca poczucie rzetelności i ogromne zaufanie.
A to w połączeniu z czystością i higieną, ciszą i odpowiednią kolorystyką wnętrz (szatnie, prysznice, basen), dostępnością i wykorzystaniem czasu do ostatniej minuty na relaks na tej pływalni.
Gorąco polecam.









Doskonalenie pływania ~Przemo
2010-11-04 18:36
178.182.136.*

Super sprawa. Basen na politechnice odnowiony - bardzo pozytywne odczucie. Co tu dużo mówić, porządek, cisza i spokój to co mi się podoba. Wskazówki instruktora, pana Tomka, są konkretne i trafne, a intensywność treningu dostosowana do indywidualnych możliwości trenujących. Polecam.









Aqua Aerobik ~Mirka
2010-10-28 09:04
94.78.133.*

Rozpoczęła się depresyjna jesień i zima , dlatego wszystkim polecam trochę ruchu na zajęciach agua u pani Yvette.Ćwiczenia w wodzie nie obciążają stawów , dają relaks i odprężenie oraz świetne samopoczucie.

Zajęcia prowadzone przez p Yvettę są dynamiczne, bardzo różnorodne i dostosowane do średniej wieku uczestniczek .

Gorąco polecam.









nurkowanie - szkoła przeżycia pod wodą ~waldekp
2009-01-02 10:13
153.19.91.*

Kurs nurkowania prowadzony przez p. Tomasza, to szkoła przeżycia pod wodą. Ci co śledzą wypadki pod wodą (a takie niestety się zdarzają nawet w Egipcie!!), wiedzą, że żeby czerpać pełną przyjemność z nurkowania, trzeba wiedzieć jak to robić bezpiecznie dla siebie i innych. Polecam dla tych którzy cenią sobie solidne przygotowanie i wiedzę - nie do zdobycia nigdzie indziej (a na pewno nie na kursach w ciepłych krajach). Dla tych, dla których bardziej się liczy forma niż treść - nie polecam.









Argonaut - polecam ~Daro
2009-09-28 20:20
193.26.131.*

Ponad rok temu zrobiłem za ich pośrednictwem OWD. Kurs przebiegał w bardzo miłej atmosferze. Indywidualny tok nauki dopasowany do moich częstych wyjazdów był czymś czego oczekiwałem. Gdy skończyłem kurs wybrałem się na nurkowanie do Egiptu i Jordanii. Nie musiałem się o nic martwić - przygotowali mi indywidualny plan nurkowy, sprzęt i wszystkie informacje, które mogłem wykorzystać na miejscu. Dlatego także postanowiłem, że bedę utrzymywał z nimi kontakty. Zapisałem się na pływanie w godzinach Argonautu. Wiem, że mogę na nich liczyć.
Dlatego polecam ich wszystkim znajomym.









bezpieczeństwo ~rak p
2010-05-12 13:25
153.19.102.*

To nie jest kolejny expresowy produkt kursopodobny. Nie ma tu "przerabiania" kolejnych rozdziałów z książeczki dla przygłupów. dawno nie widziałem już kogoś robiącego coś z taka pasją i zaangażowaniem. Wiedza jest przedstawiana z praktycznego punktu widzenia i często przekracza przewidziane minimum. Praktycznie kurs podstawowy OWD jest realizowany na poziomie nurka technicznego. Gorąco polecam jeśli chcesz nurkować bezpiecznie. jeśli jesteś przygłupem liczącym na szybkie zrobienie papieru - poszukaj innego kursu









Znów na Basenie ~Mirek
2010-09-03 09:41
213.17.193.*

Już się cieszę , że znowu rozpoczyna się semestr na basenie z Argonautem.
Bo trochę już mi czegoś brakowało. Po kąpielach w morzu i na jeziorach zacząłem tęsknić za chlorem na basenie :-))). Relax, super atmosfera, dobre samopoczucie, fachowość to jest właśnie to co znajduję w Argonaut.
Serdecznie polecam









Nauka pływania i aqua aerobik.... ~Joana Niwerska
2010-05-18 07:40
79.188.79.*

Nauka pływania dla mojego synaka i córeczki i aqua aerobik dla mnie , a dla męża duży basen ,dla mnie w Argonaucie super !!!!









Relax na nauce pływania ~Konrad
2010-05-22 12:58
84.10.100.*

Korzystam już dosyć długo z usług firmy Argonaut, sam i z dziećmi i w argonaucie dostaniecie zdecydowanie najlepszy zestaw (ćwiczeń) dla mojej Krysi :-))) oraz znajdziecie najlepszą atmosferę na wszystkich rodzajach zajęć które prowadzi pani Yvette i pan Tomek . Przyjemna atmosfera i relax przy zachowaniu pełnego komfortu i bezpieczeństwa. Perfekcyjnie i bezstresowo prowadone zajęcia dla dzieci.Takie pływanie to tylko w Argonaucie ;-))). Polecam !









mega pozytyw :) ~Kudłaty
2010-06-05 11:43
89.73.54.*

Jeżeli chcesz zaliczyć expresowy produkt kursopodobny, gdzie przerabia się kolejne rozdziały z książeczki dla "matołów", nie przychodż do ARGONAUT i nie rozmawiaj z Tomkiem bo to strata czasu :), jeżeli interesuje Cię profesjonalne podejście do nurkowania, zapisuj się na kurs a nie pożałujesz zdobytej wiedzy, a doświadczenie jakie posiada Tomek jest warte każdych pieniędzy :) Zaangażowanie i pasja z jaką Tomek podchodzi do nauczenia Cię nurkować jest bezcenne, za wszystko inne zapłacisz kartą Master..... :)
Jeżeli chcesz zostać dobrym i bezpiecznym Nurkiem, to ARGONAUT jest tym kursem nurkowania, które powinnaś/powinieneś wybrać :)









Urodziny w wodzie ~Rozwad
2010-02-10 17:35
87.207.120.*

Moja córka wpadła na pomysł, by jej 9 urodziny odbyły się na basenie. Przyznam, że z lekkim niepokojem podchodziłem do tego pomysłu. Z pomocą przyszła firma ARGONAUT. Urodziny odbyły się na małym basenie w Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej. Prowadziła je p. Yvetta z synem. Dzieci miały do dyspozycji ogromną ilość przyborów i przyrządów, od makaronów, piłek, zabawek itp. począwszy, na zjeżdżalniach kończąc. Córka była zachwycona, jej goście również. Ja jestem pełen podziwu dla profesjonalizmu, umiejętności organizacyjnych i podejścia do dzieci p. Yvetty. Przez zabawę, dzieci uczyły się pływać, nawet o tym nie wiedząc. Jakby tego było mało na zakończenie p. Yvetta zafundowała dzieciom piękne malunki na twarzach. Dziękuję firmie ARGONAUT. Polecam ją wszystkim, a wodne urodziny z firmą ARGONAUT uważam za rewelacyjny pomysł!!!









Polecam zajęcia z Argonaut ~aniag
2010-06-13 17:48
81.95.202.*

Bardzo dobre podejście do dzieci przy nauce pływania, dzieci na zajęciach są wesołe i zadowolone, a co najważniejsze nie boją się pływać i chętnie wykonują ćwiczenia, a co za tym idzie, szybko widać efekty nauki pływania









Polecam naukę pływania dla dorosłych ~Michał Grotacz
2010-02-19 20:27
194.116.131.*

Polecam wszystkim naukę pływania dla dorosłych u Pana Tomka. Jest to pierwsza osoba (po wieloletnich poszukiwaniach) , która mnie naprawdę czegoś nauczyła. Jeszcze parę lat temu rodzice zapisali mnie do jakiejś nieudolnej szkółki , na szczęście we wrześniu zapisałem się do Argonaut , na uczyłem się porządnych podstaw pływania , teraz doskonale moje pływanie ale i tak już wiem , że mogę ich polecić każdemu bez chwili zwątpienia.









Doskonalenie pływania w ARGONAUT ~Ala Chromińska
2010-05-29 16:05
79.188.79.*

POLECAM, chodzę do nich na zajęcia z całą rodziną od wielu lat, jest SUPER!!!!!!!!!!









Doskonalenie pływania ~Piotr
2010-05-24 10:25
84.38.25.*

Bardzo wiele się nauczyłem, nawet nie spodziewałem się jak wiele wyniosę z tych zajęć. Polecam.









Nauka Pływania na wysokim poziomie. ~Mariola Wolniak
2010-05-26 21:15
95.41.250.*

We wrześniu 2009r zaisałam córeczkę na naukę pływania do Pani Yvety, a starszego syna do sekcji pływackiej do pana Tomka.

Jestem zadowolona z postępów dzieci , syn zdobywa na zawodach pływackich medale ( można zobaczyć na stronie www.argonaut.gda.pl z zawodów) , a córeczka przeszła na naukę pływania na duży basen. Od września będę kontynułowała naukę w Argonaucie , a sama zapiszę się na Aqua aerobic do Pani Yvetty.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Mega pozytyw :) ~Marta
2010-05-21 17:44
188.147.12.*

Bardzo sympatycznie, z klimatem właściwym tylko temu miejscu :)
Dobre miejsce dla tych, którym zależy na bezpieczeństwie przy nurkowaniu i na zdobyciu rzetelnej wiedzy.
Polecam :)









Goraco, goraco polecam ~Karolina 2010-05-20 13:25 83.18.147.*

Moja corka uczy sie plywac u Pani Yvette od 8 miesiecy. Ma 6 lat. Na poczatku bala sie zanuzyc glowe, a o nurkowaniu nie bylo mowy. Juz po 2 zajeciach nurkowala i skakala. Teraz plywa w pletwach i robi niesamowite postepy. Nie wierzylam, ze w ciagu kilku miesiecy dziecko moze samodzielnie plywac.
Przy tym Pani Yvette jest sympatyczna, dzieci czuja sie przy niej bezpiecznie, a jednoczesnie panuje dyscyplina.
W przyszlym roku kontynuujemy nauke plywania z Argonaut.









Gorąco polecam.... ~Bożenna...
2010-05-15 12:33
84.38.18.*

Na aqua aerobik trafiłam do Pani Yvett dla polepszenia swojej sprawności fizycznej.
Wcześniej przez wiele lat korzystałam z aerobiku/suchego/na różnych salach gimnastycznych ale tego co tutaj doświadczyłam czyli na Argonaut przeszło moje najśmielsze oczekiwania,jestem pod wielkim wrażeniem,prowadzenia ćwiczeń aerobowych przez Panią Yvett.Ćwiczenia są świetne, ogólno rozwojowe i wszechstronne .Na zajęcia chodziłam dwa razy w tygodniu po godzinie i co?stwierdziłam,że to jest dla mnie stanowczo za mało i wzięłam dodatkowe godziny i jestem niesamowicie szczęśliwa po takich ćwiczeniach,mało tego wykupiłam lekcje nauki pływania u Pana Tomka i od zeszłego roku jestem pilną uczennicą tak Pani Yvetty jak i Pana Tomka .
Tym,którzy mają jakiekolwiek wątpliwości z podjęciem zajęć/mokrych/ z całą odpowiedzialnością mogę polecić ARGONAUT...Yvett i Tomka,gdzie atmosfera jest naprawdę miła i ćwiczenia prowadzone bardzo profesjonalnie .









nurkuj tylko z argonautami ~wlodek
2010-04-20 11:30
83.25.86.*

Już plywam pod woda!!!!!
Trwalo to tylko 7 dni i nauczylem sie podstaw bezpiecznego nurkowania.
Nauczyciele sympatyczni i profesjonalni.









Bardzo polecam Aqua Aerobic ~Kinga Ładugnik
2010-03-30 11:06
83.25.129.*

Ćwiczę aqua aerobic od czterech miesięcy.
Po urodzeniu drugiego dziecka znacznie przybrałam na wadze, ale nie to było najgorsze.
Moje ciało bardzo się zmieniło; miałam brzydkie rozstępy, cellulit.
Chciałam mieć znowu gładką, jędrną skórę bez konieczności poddawania się kosztownym zabiegom. Zwykły fitness wydawał mi się nudny, co innego aerobic w wodzie przy muzyce! Na pierwsze zajęcia szłam jednak pełna wątpliwości, ale wszystkie rozwiały się tuż po wejściu do wody.


Po 40 minutach ćwiczeń czułam się fantastycznie! Aqua aerobic to same zalety - przyjemna woda, fajni ludzie, a jeśli chodzi o ćwiczenia to instruktorka Yvette dba, by zawsze działo się coś nowego. Ale przede wszystkim jestem zadowolona z efektów, jakie dał wodny trening - cellulit wyparował, a moje ciało nabrało jędrności!I wiecie co? Poczułam się jak dziecko. Cudownie ciepła woda opływała moje ciało. Zajęcia były fantastyczne. Myślę, ze dobrze wpływają na figurę.
Polecam wszystkim paniom.









Aqua aerobic ~Mirka
2010-03-27 18:20
94.78.133.*

Zachęcam wszystkie panie w każdym wieku do tej formy aktywności fizycznej.

Od trzech lat uczestniczę w zajęciach. Poprawiają one zarówno sprawność fizyczną jak i komfort psychiczny - bo coś zrobiłam dla siebie.

Zajęcia prowadzone przez p.Yvette są profesjonalne , panuje bardzo sympatyczna atmosfera .

Każde spotkanie jest z innym przyrządem , ćwiczenia w umiarkowanym tempie,czyli dla każdego.

Nie ma problemu z odrobieniem zajęć po wcześniejszym umówieniu się e-mailem









POLECAM AQUA AEROBIC !!! ~Monika W.
2010-02-08 12:49
193.201.18.*

Na Aqua Aerobic do Pani Yvette uczęszczam do 4 lat i jestem bardzo zadowolona. Na początku próbowałam w innej firmie, ale natłok ćwiczących oraz nierzetelność prowadzących były nie do zniesienia. Argonaut aerobic prowadzi solidnie i mimo wysiłku w trakcie ćwiczeń jestem bardzo zadowolona - to widać po mojej sylwetce. Po urodzeniu 2 chłopców zostało trochę kilogramów, a teraz już tego nie widać. Wejście na 4-piętro to też pestka.
Polecam wysiłek z Panią Yvette, bo daje pożądane rezultaty.









Znam ich od lat , i polecam. ~Anna Lewandowska
2010-02-06 21:58
89.79.125.*

Znam Pana Tomasza od 13lat. Podziwiam go za jego cierpliwość i profesjonalizm. 13 lat temu zapisałam syna jako 3 latka na naukę pływania , w tej chwili syn pod skrzydłami szkoły pływania ARGONAUT i opieką trenera Tomasza Dobroczek , zdobywa medale na zawodach pływackich , jest nurkiem i ratownikiem , tak samo jak jego koledzy z sekcji pływackiej Argonaut. Wielokrotnie widziałam i słyszałam jak Pan Tomasz wypowiada się na temat pływania , nurkowania i ratownictwa czy doboru sprzętu pływackiego , lub nurkowego , posiada w tej dziedzinie ogromną wiedzę .

Jako trener jest bardzo lubiany , i młodzież ma dla niego dużo szacunku.

Polecam wszystkim rodzicom , szkołę pływania Argonaut.










Kasia - opinia ~Kasia
2010-02-04 17:33
89.76.111.*

Chodzę na naukę pływania od października, jestem bardzo zadowolona. Jest to świetna forma ruchu, kondycja się poprawia , a i umiejętności rosną, a z nimi poziom endorfin :) Polecam wszystkim chcącym nauczyć się pływać, bez względu na wiek.









korzystam od lat polecam ~Piotr Szerszeń
2010-01-29 12:50
153.19.129.*

Z usług firmy Argonaut korzystam od wielu lat (aż strach napisać od ilu :) i jestem niezmiennie zadowolony z jakości uslug przez nich oferowanych. W minionym sezonie skorzystałem z kolejnej usługi tj. nauka pływania dla dzieci i muszę przyznać, że choć próbowałem różnych szkół to jednak Argonaut wypadł najlepiej. Moj syn był bardzo zadowolony miał ochote uczestniczyć w zajęciach i generalnie bardzo mu się podobało









Zdecydowanie polecam ~Magda
2010-01-28 20:19
84.10.174.*

Na naukę pływania i aqua aerobik chodzę od ubiegłego roku i jestem bardzo zadowolona z zajęć. Poziom nauczania jest wysoki, instruktorzy sympatyczni, z uśmiechem znoszą moje marudzenia :) Poleciłam już Argonaut wielu znajomym i wszystkim innym również gorąco polecam!









najlepsi w Gdańsku!!! ~Paulina
2010-01-28 17:00
81.95.207.*

Swoją przygodę z firmą Argonaut zaczęłam w kwietniu 2009 r. Zajęcia są prowadzone na bardzo wysokim poziomie, wszystko jest zorganizowane na tip top, kontakt z organizatorami jest szybki, miły i konkretny. Jednocześnie jako osoba uczęszczająca w przeszłości na różne pływalnie i zajęcia nie spotkałam się z tak dużym profesjonalizmem i dbałością o bezpieczeństwo i zadowolenie uczestników zajęć. Polecam bardzo gorąco tą firmę gdyż na niej Państwo się nie zawiedziecie.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









argonaut - nurkowanie. ~Komercha
2010-01-28 16:11
95.49.172.*

Nurkowanie z Argonaut.
kurs - odbiega od norm bo nie trwa 3 dni.(brak komercji, super !!! )
umiejętności zdobyte na kursie - żyje ( to dobrze jak dla mnie, dla Tomka gorzej bo musi się ze mną użerać )
Pan Tomasz - bezkompromisowy w kwestiach wody
podsumowanie: jeśli chcesz nurkować i żyć - polecam









POLECAM ~KAMILA
2009-11-03 13:11
91.199.250.*

Chodzę na basen i uczę się pływać - już po 1 miesiącu prawie umiem pływać.
Jestem bardzo zadowolona i POLECAM.









ARGONAUT No 1 !!!!!!! ~Jarek Dylewicz
2009-10-01 19:57
77.115.227.*

Polecam naprawdę zajęcia w Argonaucie. Cenię sobie przyjemną atmosferę i profesjonalizm. I to na pewno znajdziecie w tej szkole. Zajęcia bardzo elastyczne dla wszystkich w dobrze skomponowanych grupach. Czasami trochę :-))) jak w Sharm El Sheikh :-))) ale naprawdę bardzo sympatycznie, szczególnie w grupach dla dorosłych. W sumie przedłużam sobie i dzieciom wakacje. `Kobietkom na pewno przydadzą się zajęcia na super "linię"z panią Yvette, a panom też się przyda umiejętność ratowania "lasek" i nie tylko. Naprawdę sensownie i dobrze spędzony czas oraz zainwestowane w siebie i we własne dzieci pieniądze. To nic, że skończyło się lato zaczął się Argonaut !!!!!!!!!!!!!!.









UWAGA !!! ~mb
2009-12-07 20:24
89.74.236.*

Organizacyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, załatwienie jakichkolwiek formalności nie stanowi problemu, wszystko chodzi jak dobrze naoliwiony mechanizm.
Korzystam zarówno z pływalni jak i ze sklepu nurkowego. Sprzęt nurkowy godny polecenia, chciałem kupić dość drogie \"kalosze\", a w Argonaucie dostałem przyzwoite buty (i praktycznie całą reszte) za rozsądne pieniądze. Oczywiscie nic na siłe, przed dokonaniem wyboru cenę porównałem z tą z Allego :)
Polecam....









GORĄCO POLECAM ................ ~Monika Kiedrzyńska
2009-12-27 10:52
83.15.126.*

Chodzę od lat na aqua do p. Yvette . Jak zaczynałam (1 raz w tygodniu ) to ledwo dawałam sobie radę ,tempo ,tempo i jeszcze raz tempo.Teraz ćwiczę 3 razy w tygodniu , czasami nawet zostaje sobie na 2 godziny zajęć pod rząd. Pani Yvette daje wycisk - dzięki temu mam najlepszą kondycję w rodzinie i wśród znajomych.Gorąco polecam ...........









Godne polecenia. ~Przemek Sendlewski
2009-12-15 23:38
188.146.43.*

Ukończyłem kurs nurkowania OWD. Pierwszy krok w podwodnych wędrówkach i cieszę się, że trafiłem akurat do tej szkoły. Polecam bez wahania. Profesjonalne podejście do tematu nurkowania, brak mydlenia oczu, niepotrzebnego kręcenia i sposób nauczania jest tym co do mnie przemówiło. Doświadczenie Pana Tomka i przekazana wiedza sprawiły, że poczułem się odpowiednio przygotowany żeby bezpiecznie zacząć odkrywać podwodny świat. Wyjaśnienia i podpowiedzi odnośnie wyboru odpowiedniego sprzętu sprawdziły się całkowicie. Mimo, że czasami rozmowa z Panem Tomkiem jest trochę męcząca (choć ciekawa) to panuje miła atmosfera, dlatego jestem pewien, że w przyszłości skorzystam z dalszego zdobywania wiedzy i umiejętności w ARGONAUT. Pozdrawiam, dziękuję i życzę powodzenia.









bardzo dobry klimat ~Luigi
2009-12-02 11:12
83.11.77.*

Zajęcia na wysokim poziomie. Bardzo sympatyczna atmosfera. Czysta przyjemność uczestnictwa, a przy tym korzyść dla zdrowia. Polecam.









Argonaut profesjonalna nauka pływania ~Mama Jasia
2009-11-29 17:39
83.25.102.*

Zapisaliśmy się z synem w ubiegłym roku,syn do sekcji pływackiej ja na rekreacje.Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni.Syn pływał już wcześniej w innej szkółce lecz poziom nauki i treningów w ARGONAUCIE jest bez porównania wyższy. Syn zrobił z panem Tomkiem Dobroczkiem kurs nurkowy OWD.Atmosfera podczas kursu bardzo miła co jest ważne ,tym bardziej że syn ma dopiero 13 lat .Grupy są nieduże,kameralne.
Polecam.









Nauka pływania ~Magda
2009-11-28 11:41
83.170.118.*

Od pewnego czasu uczęszczam na zajęcia z pływania dla dorosłych i jestem bardzo zadowolona. Początki może łatwe nie były (zanurzanie głowy wcale takie proste nie jest), ale od pewnego czasu idzie mi coraz lepiej. Tempo pracy jest solidne, pływamy w grupie, wysłuchujemy fachowych uwag i porad, wszystko z poczuciem humoru i w bardzo miłej i przyjemnej atmosferze.
Gdy rozpoczynałam kurs nauki pływania u Argonautów, byłam sceptycznie nastawiona. Nie była to pierwsza moja próba nauczenia się pływania. Jak dotąd same porażki. U Argonautów było inaczej, z góry uprzedzono mnie, że w 4 godziny nie uda się nauczyć pływania, że ważna jest konsekwencja, motywacja i czasem monotonne wykonywanie tych samych ćwiczeń. I udało się! Teraz myślę już nawet o przejściu na duży i głęboki basen, co wcześniej przyprawiało mnie o zawrót głowy i trzęsące się dłonie!
Naprawdę polecam wszystkim tym, którzy chcą się nauczyć pływać. `nie ma się czego bać, wystarczy chęć, a Argonauci z powodzeniem zaopiekują się każdym, nawet opornym na pływanie klientem :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.









Nurkowanie z Argonaut ~Jarosław Akman
2009-11-27 01:06
79.189.12.*

Konkretnie , solidnie , pełen profesjonalizm , podążanie własną wypracowaną ścieżką w temacie nurkowania. Można śmiało powierzyć swoje pociechy Panu Tomaszowi !!









Jaro - opinia Jaro
2009-11-19 12:15
79.188.79.*

Polecam tą FIRME uczęszczam regularnie na ich zajęcia, moje dziecko uczy sie tam pływać i jest bardzo zadowolone.









Świetna szkoła - widoczne postępy ~Agata Gwardyś
2009-10-21 13:11
84.38.22.*

Polecam wszystkim rodzicom, którym zależy na profesjonalnym kursie pływackim dla swoich dzieci. Zajęcia, na które uczęszczają moje 6letnie dzieci, są w pełni przemyślanem treningiem ruchowym, nad wszystkim czuwa Pani Ivetta, niezapominając o wrażliwości i indywidualnych potrzebach maluchów. U moich dzieci postępy widoczne były już po półrocznym uczęszczaniu na lekcje, dziewczynki świetnie radzą sobie ze sprzetem ABC, umieją pływać w płetwach, uczą się krok po kroku każdego stylu pływackiego. To naprawdę świetna szkoła, polecam.

Agata









pokażcie mi lepszych ~ryszard
2009-09-22 19:17
87.206.253.*

aby ocenić trzeba spróbować
a warto
polecam wszystkim tą FIRMĘ









szkoła nurkowania ~Łukasz K.
2009-08-19 15:37
91.198.179.*

szkolenie nurków na wysokim poziomie, instruktor Tomasz Dobroczek to profesjonalista, to co robi robi z pasją i zaangażowaniem.
Polecam osobom chcącym nurkować.









Kupiłem płetwy ~maciej
2009-06-25 12:15
62.87.243.*

Kupiłem płetwy i jestem wielce zadowolony z tego że kupiłem w Argonaut Gdańsk, Rajska 6









POLECAM WSZYSTKIM ARGONAUT ~Monika
2009-06-18 09:49
91.199.250.*

Mój syn Mariusz chodzi do Argonauta od czterech lat (zaczynał jeszcze w przedszkolu). Początki były trudne, ale podejście Pani Ivety oraz Pana Tomka spowodowało, że nauka pływania była dla niego frajdą. Obecnie syn doskonali pływanie w sekcji, co pozwala mu na poprawę kondycji fizycznej (ma 6 z w-f w szkole). Na tle klasy widać, że syn jest bardziej wysportowany od innych chłopców. Mariusz marzy o następnym kroku wtajemniczenia - nurkowaniu. POLECAM ARGONAUT!!!









Szukałam szkoły pływackiej i wreszcie znalazłam!!! ~Ania Drygalska
2009-06-12 12:08
89.74.236.*

Ja szukałam właśnie takiej szkoły pływackiej no i chyba znalazłam . Wszyscy i wszędzie dobrze o ARGONAUTACH mówią , moi znajomi ,Panie na Basenie , no i tu też.Postanowiłam zapisać córkę .Pojechałam do siedziby firmy , tak jak podali na swojej stronie internetowej.Trochę musiałam poczekać .Bałam się ,że nie będzie miejsc , ale się udało i zapisałam córkę.No i zaczęłyśmy - a dzisiaj po miesiącu córka: nurkuje,pływa ,skacze, chowa głowę pod wodę bez problemu. Mamy z tego dużo radości. Jest super,a czas wspólnie spędzony z dzieckiem to jest to na czym mi zależało ! Kontakt z prowadzącymi Yvetą i Tomaszem Dobroczek bardzo dobry, dzieci ich lubią ale też z drugiej strony czują respekt :). Na zajęciach jest trochę zabawy a trochę nauki... proporcje dla mnie w sam raz.Polecam.Ania Drygalska.









Po prostu - POLECAM. ~Mateusz
2009-06-05 11:08
81.210.9.*

Miła atmosfera połączona z profesjonalizmem. Polecam, pozdrawiam i dziękuję!









Sympatyczne wrażenia z basenu... ~Grzesiek
2009-06-02 23:13
81.95.202.*

Będąc częstym gościem basenu i klientem Argonauta, jestem pod wrażeniem tego, jak podchodzą do nauczania pływania. Zarówno dzieci, ale również i dorośli "garną" się do wykonywania ćwiczeń. U dzieci szczególnie dobrze widać, że sprawia im to po prostu przyjemność, nieźle się przy tym bawią, a w wodzie czują się bardzo "naturalnie", również przy użyciu sprzętu (ABC). Sam pływając wiele lat (rekreacyjnie i sportowo) i mając do czynienia z nauczaniem pływania dla dzieci i dorosłych widzę, że zajęcia przeprowadzane są sumiennie, prowadzący bacznie obserwują i korygują pracę swoich podopiecznych a ich pracę po prostu widać w licznych grupach świetnie pływających dzieciaczków. Dorośli jak zwykle są trochę bardziej oporni, bo niestety najpierw ich trzeba oduczyć złych nawyków, ale i z tymi grupami radzą sobie bez problemów. Obserwując "poruszanie" się w wodzie wielu osób, naprawdę polecałbym zapisać się na naukę/doskonalenie pływania, bo zdecydowanie dużo łatwiej można osiągnąć swobodę poruszania się i dużo większą przyjemność w kontakcie z wodą pod okiem doświadczonych trenerów, zamiast ciągłej walki o utrzymanie się na powierzchni. Sam również chętnie korzystam ich porad ;)










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->


Bądź zawsze na bieżąco z ARGONAUT

dołącz do nas ...->
Nasz adres facebook:

https://www.facebook.pl/argonaut1988





Strona

O Nas / Kadra

Kontakt

Cennik / Zapisy

Godziny Zajęć

Zasady Argonaut

Kalendarz

Aqua Aerobic

Basen Pływacki

Nauka Pływania

Sekcja Pływacka

Kursy Nurkowania

Ratownictwo

Kursy Pierwszej Pomocy

Filmy i Zdjęcia

Aktualności

Nasza Oferta

Wiedza / Wyprawy

Centrum Nurkowe

Usługi

Sklep



Mapa Strony






Projekt i realizacja:
Dawid Dobroczek
Argonaut © Copyright 1998-2015r.



Poprawny CSS! Poprawny CSS!