Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Aktualności Argonaut na Facebooku Nowości Argonaut na G+ Google Plus Newsy Argonaut na Twiterze Najnowsze Zdjęcia Argonaut na Flickr Dołącz do Argonaut na Naszej Klasie NK Najnowsze Filmy Argonaut na Vimeo Najnowsze Filmy Argonaut na Dailymotion


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek











Argonaut opinia / opinie o Argonaut Gdańsk w Gdańsku Trojmiasto




<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->
Super ~PP
2011-10-21 10:04
213.192.74.*

Polecam naukę pływania w szkole ARGONAUT.









Polecam zajęcia z Argonaut! ~Maciek
2011-10-20 22:08
77.253.28.*

Na zajęcia Agronautu mam przyjemność uczęszczać już od kilkunastu lat, moja najstarsza córka Magdalena nauczyła się u nich pływać (i nadal pływa), obecnie zaczyna doskonalić pływanie średnia Weronika. Fajny klimat, nigdy nie miałem żadnych problemów z umówieniem się na odrabianie. Jedyna moja uwaga - tradycyjna - to przydałoby się podwyższyć choć o dwa, trzy stopnie temperaturę wody w basenie na Chełmie. Basen na Politechnice po remoncie - rewelacyjny pod każdym względem.









Jestem zadowolony ~kim
2011-10-20 10:01
81.219.253.*

Nie oceniam nauki pływania bo nie korzystałem (już umiem pływać :-)). Klimat pozytywny, z Tomkiem można sobie pożartować, zawsze coś ciekawego powie mimo że kończył PG :-).
Basen głęboki, woda czysta i za każdym razem do pełna ;-).
Polecam.









Polecam. ~Iza
2011-10-20 09:18
83.25.0.*

Moje dzieci (syn -7 lat, córka 2,5 roku) dopiero zaczynają, ale odnalazły się na basenie Politechniki bardzo szybko, szczególnie córka - pierwszy kontakt z duża wodą - Pani Yvette poprowadziła dziecko tak, że po 15 min mała zaczęła wykonywac polecenia instruktora, na drugiej lekcji wskoczyła sama do wody. Syn jest zadowolony z lekcji pływania.
Polecam









Olaf Meller - opinia ~Olaf Meller
2011-10-18 20:30
89.78.82.*

Do Argonautów na zajęcia chodzę już od 7 lat i muszę przyznać, że Trener Tomek naprawdę zna się na rzeczy i znakomicie wykonuje swoją robotę, czasem wierzcie mi, naprawdę niewdzięczną ;)
Myślę, że moja opinia jest wymierna, gdyż podczas mojej przygody z pływaniem miałem okazję współpracować z wieloma trenerami, ale to jednak w Argonaucie jestem nieprzerwanie od 7 lat.
Żeby zachęcić wszystkich do zapisania swoich pociech na zajęcia do tej szkoły pływania przyznam się, że w ciągu tych wielu lat spędzanych na żmudnych treningach zdobywałem i dalej zdobywam medale m. in. na Mistrzostwach Polski zarówno w kategoriach juniorskich, jak i seniorskich (również złote). Wyjeżdżałem również w bardzo ciekawe zakątki świata jak Katar czy Turcja na różne zawody jako członek Reprezentacji Narodowej. Wszystko jest więc jak najbardziej możliwe :)
Pozdrawiam!









Mateusz - opinia ~Mateusz
2011-10-18 18:56
83.25.203.*

Jestem po kursie pierwszej pomocy EFR było konkretnie ,bezstresowo przy herbatce .Dużo przekazanych ważnych infromacji .
Teraz myśle o kursie nurkowania ....
Polecam









SUPER SZKOŁA ~atina
2011-10-15 20:34
188.33.166.*

Polecam wszystkim hydro fitness w argonaut, bo to fantastyczne zajęcia połączone z dobra zabawa, a przy tym chudnę w mgnieniu oka!!!!
Pani prowadząca bardzo zaangażowana w ćwiczenia i dokłada wszelkich staran aby panie "foczki" wykonywały je poprawnie.









Świetna firma. Polecam. ~Damian J.
2011-10-13 22:13
84.38.21.*

Witam serdecznie. Dzięki Argonaut mogę pływać na najlepszym basenie w Trójmieście - Basenie Politechniki Gdańskiej.
Świetna atmosfera, zawsze czysto, komfortowo, idealnie.
Pływałem na wielu basenach ale ten na PG po prostu rządzi.
Korzystałem z usługi tej firmy również na Chełmie, było okej, ale to już nie to samo co na Politechnice.

Odnośnie działania firmy: sprawnie, na temat, profesjonalnie i uczciwie.
Jeśli jesteś osobą dla której ma to znaczenie - współpraca na pewno będzie owocna.
Były student Politechniki Gdańskiej.









aqua aerobic i hydro fitness ~Asia
2011-10-12 07:53
193.138.110.*

Już od ponad roku uczestniczę w tych zajęciach dosyć regularnie.
Na początku były to tylko zajęcia na małym basenie , gdyż poziom moich umiejętności pływackich jest raczej kiepski,jakoś tam płynę dopóki wiem, że mam grunt pod nogami.Dlatego obawiałam się ,że nie poradzę sobie na dużym basenie.
Okazało się jednak, że można opanować strach i po kolejnych zajęciach poczułam się pewniej na głębokiej wodzie.
Rewelacyjny okazał się pas z pianki, który daje poczucie bezpieczeństwa.
Uważam, że zajęcia na dużym basenie są efektywniejsze, stymulują pracę całego ciała bez obciążania stawów i kręgosłupa.
Szczególnie lubię ćwiczenia z wykorzystaniem " makaronów " i ciężarków oraz piłek.
Mam wrażenie, że na dużym basenie mięśnie rąk są bardziej zaangażowane do pracy niż na małym.
Po pierwszych zajęciach z hydro fitnessu odczuwałam spore zakwasy w łydkach , dzięki czemu byłam świadoma ,że również te mięśnie pracują.
Bardzo podoba mi się różnorodność ćwiczeń.
Do moich ulubionych należą ćwiczenia z obciążeniem na ręce i nogi.









Moje Nurkowania z Tomaszem Dobroczek ... ~Pozdrawiam Zbynio.
2011-10-09 19:42
79.188.79.*

Chciałbym podziękować Tomkowi za szczególnie udaną współpracę. Jako nurek, jako instruktor i jako organizator Tomek jest nieoceniony.
Prawdziwy pasjonat równie entuzjastycznie i profesjonalnie organizuje wyjazdy na bałtyckie wraki .

W czasie wspólnych podroży udało się nam nie tylko nurkować w wielu ciekawych miejscach, ale również odwiedzić fantastyczne zabytki kultury starożytnej w Turcji, Grecji, Egipcie i Jordanii.









Gorąco Polecam!!! ~Tata z synem i córką
2011-10-08 20:43
46.112.84.*

Moje dzieci 5 i 7 lat uczęszczają na zajęcia nauki pływania w Argonaut (Chełm) już II rok, wcześniej nie miały nic do czynienia z wodą/pływaniem. Profesjonale podejście i know-how na bazie wieloletniego doświadczenia oraz życzliwość trenerów przyniosło szybkie efekty, synek aktualnie doskonali swoją technikę pływania a córka uczy się pływania w grupie samodzielnej!!! Jestem pełen uznania. Jeżeli ktoś szuka szkoły pływania to polecam ARGONAUT.
Pozdrawiamy.









Moje Pierwsze Nurkowanie z MoimTrenerem Tomkiem z ARGONAUT ;)) ~Joanna Kulesza
2011-10-07 18:40
79.187.223.*

Tomek czuwał nade mną przy pierwszych wdechach pod wodą. Zabrał na pierwszą podwodną wycieczkę. Zorganizował pierwszy wyjazd nurkowy, na którym byłam. Pierwszych razów się nie zapomina...
W szkoleniu uosobienie cierpliwości, w nurkowaniu fajny, uważny partner. Potrafi realizować swoje nurkowe marzenia, a że koncentrują się one wokół rajskich miejsc pełnych ciepłej, błękitnej wody i kolorowych rybek, warto mu w tej realizacji towarzyszyć (o ile lubi się rajskie miejsca pełne ciepłej, błękitnej wody i kolorowych rybek :-). Zresztą, ciepła woda i rybki też nie są konieczne. Jak Tomek opowiada, co zobaczysz na 13 metrach w jeziorze Niedackim, to można by pomyśleć, że to tam Spielberg nakręcił "Szczęki".
Tomek nie tyle uczy czy organizuje nurkowania, co przede wszystkim zaraża entuzjazmem.
A ma go do dyspozycji naprawdę dużo...
Entuzjazm to bardzo miła choroba zakaźna.









Pływalnia Polibudy dla studentów OK ;) ~Marta Werdeba
2011-10-07 14:03
153.19.67.*

Cena 12 złotych za godzinie nie jest duża i jako studentce bardzo mi to pomaga:)) często będę odwiedzać basen Politechniki:) polecam:))
miło, czysto, bezpiecznie, sympatyczna obsługanowy basen / po remoncie / o fantastycznej głębokiej niecce, bardzo miła i troskliwa obsługa ;)









WSZYSCY KOCHAJĄ ARGONAUT ~Mirek
2011-10-07 13:47
213.17.193.*

i Panią Yvette :) a na pewno dzieciaki.
Zdecydowanie i gorąco polecam.









Kurs Nurkowania u Tomka z Argonaut Gdańsk ~Kapitan Nemo / Ryś
2011-10-06 16:10
83.25.226.*

Pełen profesjonalizm!!!
Szkolenia prowadzone w bardzo miłej atmosferze, fachowo i na wesoło! Tomasz Dobroczek znakomicie potrafi przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Duży nacisk kładziony jest na bezpieczeństwo. Robiłem kursy w innej federacji, szkolenie na skafandry suche robiłem u Pawła z innego centrum nurkowego.
Mój wniosek : żałuję że od podstaw nie robiłem kursu u Tomka :)









Profesjonaliści ~Mirek Bogdan
2011-10-02 23:30
85.128.90.*

Od dwóch lat korzystamy z żoną i dziećmi z usług firmy (basen Chełm i aquaaerobic wodny dla kobiet) Super atmosfera stworzona przez pracowników, porządek, możliwość odrabiania opuszczonych zajęć. Gorąco polecamy.









Impuls Nurkowania :)) ~Alina Barsowska
2011-09-30 21:12
91.94.39.*

Kiedy pod wpływem błahego impulsu zdecydowałam się przyjść na kurs nurkowy, nie miałam pojęcia, że właśnie przewracam moje życie do góry nogami. Pierwsze zajęcia na basenie, pierwsze oddechy pod wodą i już wiem, że wzięło mnie jak nigdy dotąd. Od razu tego samego dnia - był luty - zgłosiłam się na organizowany w lipcu wyjazd. Od tego czasu, czyli od blisko sześciu lat, nie nurkowo spędziłam dziesięć dni urlopu.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.




Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Gorąco polecam tą szkołę pływania. ~Artur Kudlewczyk
2011-09-29 16:46
78.133.191.*

Gorąco polecam tą szkołę pływania. Bardzo mili i kompetentni trenerzy,Pani Yvette która tam pracuje zawsze uśmiechnięta,chętnie służy pomocą,rewelacyjnie prowadzi lekcje nauki pływania . Dzieciaki ją uwielbiają i nie mogą doczekać się następnych lekcji,poza tym mają świetny sprzęt ( mega dużo zabawek , a najlepsze są te dmuchane rekiny, delfiny , orki i inne ryby ...) oraz stronę internetową , przez którą można się zapisać na lekcje . Nauka Pływania na najwyższym poziomie , co potwierdza entuzjazm moich dzieci , a ja zawsze jestem miło zaskoczona życzliwością oraz przyjazną atmosferą - polecam ARGONAUT-ów.









Mój syn Mateusz uczy się pływać w szkole ARGONAUT ~Adam Mawrysiak
2011-09-28 15:41
78.133.191.*

Witam, mój syn Mateusz uczy się pływać w szkole ARGONAUT, ja sam i mały Smyk jesteśmy zadowoleni z profesjonalnej nauki i miłej zabawnej atmosfery na basenie. Polecam szkołę ARGONAUT - profesjonalnie i warto wydać na naukę pływania, są efekty - Adam z synem.









Polecam basen u Argonautów Gdańsk zajęcia aqua aerobic-u i pływanie :) ~Miriam
2011-09-28 12:37
87.204.175.*

Polecam basen u Argonautów Gdańsk zajęcia aqua aerobic-u i pływanie :)
Ćwiczenia na aqua aerobicu u Pani Yvetty z ARGONAUT okazały się być bardzo pomocne w leczeniu bólów kręgosłupa jakie mi dolegały.
Najlepszym jednak sposobem na ukojenie mojego bólu, okazało się - pływanie. Już po kilku dniach chodzenia na basen poczułem wielką ulgę.
Pływanie żabką, pomogło mi, dostałem jednak informacje od Pana Tomka, że w większości przypadków nie jest ono jednak wskazane, ze względu na dużą lordotyzację kręgosłupa. Lepsze są kraul i stylem grzbietowym/na plecach. Należny w tym miejscu zaznaczyć, iż samo przebywanie w wodzie ma dobroczynny wpływ na nasz kręgosłup, a jednocześnie sprawia, że czujemy się wypoczęci i zrelaksowani. Polecam także, korzystanie z tzw. biczy wodnych na Pływalni Politechniki Gdańskiej. Regularne chodzenie na basen jest bardzo ważne przy leczeniu bólów kręgosłupa, ponieważ efekty odczuwalne są niemalże już po kilku wizytach (praca z fizjoterapeutą zaczyna przynosić pożądane efekty dopiero po jakimś czasie :/)Dziś, kiedy czuję się już znacznie lepiej wciąż profilaktycznie chodzę na basen do ARGONAUTÓW.









Nauka pływania u Pani Yvetty . ~Natalia Zierawska
2011-09-26 21:12
188.33.102.*

Na pierwsze zajęcia przyszliśmy ponad rok temu, na które córka chodzi chętnie do dziś . Trenerka jest bardzo sympatyczna , a na pływalni jest zawsze czysto, woda oczyszczona. Cena za kurs mi odpowiada, jestem ogromnie zadowolona z tak dobrze prowadzonego kursu. Nauczyciel-ka pilnuje dzieci, dobrze uczy.Pani Yvetta jest sympatyczna i widać że ma doświadczenie w prowadzeniu nauki pływania. Lokalizacja jest wygodna, nie ma problemu z parkowaniem, polecam.









Opinia Adriana o ARGONAUT ~Adrian
2011-09-21 16:14
82.160.240.*

Nazywam się Adrian, uczęszczam na na kurs pływania do szkoły "
ARGONAUT ", doskonale swoje umiejętności pływania na torze II .
Jestem bardzo zadowolony z miłej atmosfery z jaką prowadzone są
zajęcia i sposobu nauczania przez trenerów. Bardzo polecam tego
rodzaju sport, ponieważ daje on bardzo wiele korzyści.









nauka pływania dla dzieci ~Asia
2011-09-19 10:13
213.192.64.*

Mój synek drugi rok będzie chodził na zajęcia i gdyby nie to, ze dużo choruje i na części zajęć jesteśmy nieobecni to byłoby idealnie :) tym bardziej, iż udało nam się wykupić w tym samym terminie karnet na duży basen na pływanie rekreacyjne, co powoduje, ze na pływanie jeździmy całą rodziną, to duży plus. W wodzie z dzieckiem jest rodzic - dziecko czuje się bezpiecznie, jest to świetna okazja na bycie dziecka z rodzicem w sposób aktywny, poza tym na bieżąco widać postępy. taki pomysł na naukę pływania dla dzieci propagowany przez Argonaut jest świetny. No i ja nie musiałam iść do biura, żeby wykupić karnety - wszystko załatwiłam przez internet płacąc przelewem.









Nurkowanie jezioro Niedackie ~M&P
2011-09-14 19:43
89.76.76.*

Po nurkowaniu nad jez. Niedackim pozostały nam bardzo miłe wspomnienia. Dziękujemy za świetną organizację, zaangażowanie, opiekę i przekazaną nam wiedzę. Cieszymy się również z nabytych u Państwa umiejętności snorkellingowych, które wykorzystaliśmy na naszym urlopie na Malcie.
Argonauci górą! :) Pozdrawiamy i do zobaczenie na basenie PG!









Justyna Michałowska - opinia ~Justyna Michałowska
2011-09-14 17:30
89.74.220.*

Szanowni Państwo, mój syn już trzeci rok chodzi do szkoły pływania "ARGONAUT" . Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej szkoły. Syn bardzo chętnie chodzi na treningi, wręcz pilnuje każdego dnia i każdej minuty. Efekty są bardzo duże. Zadowolenie i radość jakie wynosi z zajęć motywuje go do dalszej nauki. Zapewniam, że nie jest to stracony czas ani wydane pieniądze. Trenerzy prowadzący zajęcia są do tego profesjonalnie przygotowani. Szczególnie na wyróżnienie zasługuje Pani Yvette, która przygotowuje dzieci bardzo solidnie od podstaw, następnie Pan Tomasz - człowiek, który widać, że kocha to co robi bo podchodzi do tego bardzo obowiązkowo, jest cierpliwy i poświęca swoją uwagę każdemu uczniowi. Uważamy, że trochę dyscypliny nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Pozdrawiamy kadrę szkoły pływania "ARGONAUT".

Filip "z trzeciego toru" z rodzicami .









ARGONAUT TO NAJLEPSZA PŁYWALNIA... ~Marcel Letniowski
2011-09-11 20:10
178.56.196.*

Nauka w Argonaut mi się strasznie spodobała, poziom nauczania świetny nie za trudny, nie za łatwy, klimat bardzo dobry wszyscy nauczyciele bardzo mili, ceny przystępne. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)









ARGONAUT TO ŚWIETNA PŁYWALNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ~Marcel Letniowski
2011-09-02 19:26
31.63.104.*

Polecam wszystkim tą pływalnię jest świetna jest super sklep, przystępne ceny, bardzo dobra wyposażenie.
Naprawdę polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)









pływanie rekreacyjne ~Jacek
2011-09-01 18:00
178.213.122.*

Szklanka zawsze może być do połowy pusta lub pełna i w wypadku zajęć na politechice jest pełna - czysto, bez tłoku, b.d.woda, konkretne podejscie i dyscyplina nikomu nie zaszkodziły.
Jak ktoś ceni takie aspekty to polecam:)









Przedszkolaki dziekują ARGONAUT-om..... ~Marta Zycher
2011-08-31 19:07:26
142.48.118.*

Witam, jestem nauczycielką w " zerówce'' z Gdańskiego przedszkola i chciałabym bardzo podziękować w imieniu dzieci, rodziców i nauczycieli za kilkuletnią współpracę. Dziękujemy za profesjonalną pomoc w nauce pływania naszych przedszkolaków. Dzieci bardzo chętnie uczestniczą w tych zajęciach, z każdym dniem ucząc się coraz więcej. Zachęcamy inne przedszkola i szkoły do współpracy ze szkołą " ARGONAUT ", bo naprawdę warto.









aqua aerobic ~goem
2011-08-31 12:58:26
213.48.124.*

Polecam aqua aerobic z ARGONAUTem, serce włożone w zajęcia, fajne tępo oraz atmosfera zajęć aż chce się chodzić. Zajećia przygotowane, ciekawe, brak czasu na nudę. Pełen profesjonalizm.









Moja Nauka Pływania dla dorosłych w Gdańsku Chełmie. ~Michał Abramowicz
2011-08-31 12:56:25
214.123.64.*

Ja chodziłam jakieś 10 lat temu na naukę pływania , nie szło mi dobrze rewelacyjnie, ale jakoś tam pływaławam krałlem oraz grzbietowym. No i cóż dalej bałem się wody albo może miałem tą świadomość, że mogę utonąć i głebiej niż do brody nie wchodzę do wody bo sie boję Bardzo bardzo bym chciała umieć pływać , ale nie wiem jak pokonać ten lęk. Moja dziewczyna jest ratownikiem i powiedziała, ze ja jestem ewenemet i ona nie jest mnie w stanie nauczyć pływać. Zapisałemm sie na naukę pływania .Obecnie próbuje u ARGONAUTÓW pływać żabką udawana ( tylko zeby pływąć), ale idzie mi to ciężko i bardzo bardzo wolno. Jak obserwuję inne osoby na basenie , że robią to bez żadnego wysiłku i się wcale nie męcza. A ja próbuje pływać siłowo, duzo macham rękami i bardzo szybko się meczę. Argonauci uczą prawidłowo pływać tzn. bez stresu i na luzie.
Napiszę za miesiąc jak mi idzie i jakie postępy ...;)
Michał









Nauka pływania na basenie Politechniki gdańskiej moich synów w szkole pływania . ~Janusz Niwiński
2011-08-30 20:35:42
111.23.212.*

Ja zapisałam moich chłopaków do szkółki pływackiej w wieku 5 lat. Pierwszy rok poświecono na oswajanie dzieci z wodą i zabawę w wodzie z elementami przygotowującymi ich do nauki pływania. Po roku samodzielnie pływali na małym basenie , potrafili: zanurzyć głowę pod woda i wytrzymać tak przez 10 sekund,położyć się na wodzie, pływać z deską, no i przede wszystkim nie bali się już wody nawet głębokiej. Polubili tez mycie głowy Właściwa nauka pływania miała miejsce rok później. W tej chwili pływają już samodzielnie i nurkują nawet na kilkumetrowych głębokościach i wciąż się uczą i doskonalą swoje umiejętności Pod okiem Pani Yvetty. Polecam - pływanie to sport dobry na wszystko, pracują wszystkie mięśnie,zalecany przez ortopedów, hartuje cały organizm i sprawia dzieciom dużo frajdy. Nigdy nie wiadomo czy kiedyś takie umiejętności nie uratują czasem ich życia ... lub komuś , może będą RATOWNIKAMI WOPR / super praca na wakacje....










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









nurkowanie nad j. Niedackim ~Adam
2011-08-30 11:09:09
114.41.24.*

Profesjonalnie przygotowane nurkowanie. Wspaniała logistyka, zabezpieczenie tlenowe, perfekcyjne planowanie, miła atmosfera po nurkowaniu przy kawie i herbacie.









ARGONAUCI znam ich od ponad 11 lat i nigdy mnie nie zawiedli.....:) ~Zbyszek Nimarowski
2011-08-28 13:59:37
162.1.124.*

Przygodę z nurkowaniem zacząłem od nurkowania na Pływalni Politechniki Gdańskiej / basen super obsługa też / pod czujnym ;) OKIEM Tomasza .....no powiem tylko : Trening...Trening i 50 m na bezdechu jest , a to były dopiero początki ....jak piszę te słowa trudno uwierzyć , że tyle czasu już minęło ,
no ale czas szybko mija jak jest miło i bezpiecznie...Następnie zapisałem się na kurs podstawowy do Tomka , no i Trening , Nauka , Testy, Trening ,
i rozmowy w NOT ...;) nie zapomniane dodam... od tego uczestniczyłem w wielu szkoleniach u Tomka. Zawsze mnie dziwiło , że ma tyle cierpliwości i zawsze odpowiadał na wszystkie pytania i na te merytoryczne i trochę mniej merytoryczne , nikogo nigdy nie zbywał .Tomek ma fenomenalną pamięć i zawsze gotowy do POMOCY tak jak jego małżonka Yvetta i Syn Dawid, stanowią zgrany i profesjonalny zespół . Znam ich i jestem z ARGONAUTAMI już 11 lat i nie zamierzam tego zmieniać jak i większość klientów :))









Daria - opinia ~Daria
2011-08-28 10:26:57
154.33.158.*

od końca zeszłego roku zw zajęciach ruchowych w wodzie (aqua aerobik i fitness) i jestem bardzo zadowolona z takiej formy zajęć, prowadzenia, standardu basenu i obsługi. Gorąco polecam korzystanie z Argonauty:)









Witam, również i ja zdecydowałem się podzielić swoją opinią .... ~M Pelc
2011-08-24 18:54
89.73.36.*

Witam, również i ja zdecydowałem się podzielić swoją opinią na temat szkoły pływania ARGONAUT. Otóż, moje dzieciaki, Maks (wiek: 8 lat) i Julka
(wiek: 6 lat), od kilku już lat uczestniczą w zajęciach prowadzonych przez tę szkołę (konkretnie, Maks od niemal 4 lat, Julka od niemal 3). Powiem szczerze, gdy teraz obserwuję, jak dzieci sobie radzą w wodzie (a szczególnie Maks, który będąc nieco starszym, a tym samym nieco silniejszym fizycznie od Julki, mógł dokonać nieco większych postępów), jestem z nich naprawdę dumny. Naszą, rodziców, zasługą w tym wszystkim jest jedynie to, że systematycznie dowozimy dzieciaki na zajęcia. Cała reszta to zasługa szkoły ARGONAUT , za co niniejszym dziękuję. Kadra instruktorska/trenerska tej szkoły tworzy naprawdę bardzo przyjazną atmosferę, w której, pod profesjonalnym nadzorem, moje dzieciaki stale i systematycznie doskonalą swoje pływackie umiejętności, ku naszej niezmiernej uciesze.









POLECAM!!! ~TOMEK
2011-08-23 12:26
193.138.110.*

Profesjonalna firma. Oferuje dostęp do obiektów w dobrej lokalizacji i standardzie. Przystępna cena. Miła atmosfera. Czegóż chcieć więcej.. Dużym atutem, którego nie ma konkurencja, jest wstęp na kartę multisport. Oczywiście obłożenie basenów jest spore w Trójmieście i trzeba wcześniej umawiać sie mailowo, no ale odrobina porządku jest potrzebna jeśli ma to sprawnie funkcjonować. Firmę oceniam bardzo wysoko i szczerze polecam!









Nauka pływania - opinia ~Poraj
2011-08-21 20:06
87.207.166.*

Z czystym sercem polecam naukę pływania dla dorosłych w Szkole Argonaut. Doskonały kontakt, czy to mailowy czy osobisty. Zainteresowanie sytuacją kursantów, instruktorzy sami podsuwają pomysły, jak najlepiej zorganizować sobie zajęcia. Pan Tomasz i pani Yvetta - mający świetną pamięć co do kursantów, interesujący się ich postępami. Pan Włodek - cierpliwy, z poczuciem humoru wprowadza w tajniki techniki pływania.
Uczęszczam już prawie rok, zaczynałem od całkowitego zera, zamierzam dalej kontynuować zajęcia w Szkole Argonaut.









od kilku lat chodzę na aquaaerobik ~Hanna Woźnica
2011-08-19 19:04
83.25.35.*

chodzę na zajęcia aquaaerobiku od kilku lat,jestem zadowolona z profesjonalizmu i zaangażowania prowadzącej Pani Ivetty.Zajęcia te pozwalają mi wzmacnaiją mój organizm,"wałeczki" się nie odkładają - a ja czuję się świetnie.I o to chodzi.
Zamierzam uczęszczać na te zajęcia jeszcze długo.Polecam wszystkim paniom.









profesjonalizm mottem tej firmy z przyjacielskim podejściem ~krawiec olimpijczyk
2011-08-18 21:30
89.74.240.*

Jestem byłym zawodowym pływakiem . Od kilku miesięcy szykuję się do zawodów już jako amoator. Zmagałem się z problemem gdzie trenować w wakacje. Na ratunek w najważniejszym czasie moich przygotowań do zawodów przyszła mi szkoła pływania argonaut . Ich serdeczność oraz profezjonalizm bardzo miło mnie zaskoczył. Oprócz miłego podejścia są to ludzie z którymi móglbym naprawdę współpracowac (19 lat treningów trener 2 klasy w pływaniu). W najbliższym czasie napewno będę chodził z moją córeczką i żoną do tej szkoły pływania a nie oddał bym ich w nieprofesjonalne " ręce" bo chcę dla nich jak najlepiej. Niech to będzie przesłaniem dla innych wahających się że naprawdę warto do tej szkoły uczęszczać , uczyć się lub doskonalić swoje umiejętności . Pozdrawiam









PŁYWANIE ZE SPRZĘTEM ABC ~CEZAR
2011-08-18 16:44
89.75.66.*

Obecnie trenuję na basenie PG ze sprzętem ABC i jestem naprawdę zadowolony z postępów nauki w szkole ARGONAUT. Umiejętność pływania w ABC (masce, fajce i płetwach) należy doskonalić, ponieważ wpływa na ogólną wydolność organizmu, a tym samym doskonali style pływackie. Trening basenowy pomoże każdemu doskonalić swoje umiejętności pływackie i ogólno- sprawnościowe. Trening pod okiem trenera spowoduje jeszcze efektywniejszy rozwój.Jestem tego żywym przykładem. Wszystkim polecam trening ze sprzętem ABC.









Kurs nauki pływania u Argonaut-ów na basenie politechniki gdańskiej. ~Joanna Pawlec
2011-08-17 18:41:17
162.135.58.*

Witam, na kurs pływania uczęszczają moje dwie córcie. Jesteśmy bardzo zadowolone. Wykwalifikowana kadra z podejściem do dzieci, przemiła atmosfera.
W chwili obecnej czekamy na trzeci kurs. U młodszej córci, chorej na mukowiscydozę zauważono poprawę kondycji oddechowej.
Dziękuję Argonautom za naukę i opiekę , Joanna Pawlec.









ONI SĄ NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE!!! ~Monika
2011-08-16 10:02:22
158.21.141.*

Jak nauka pływania to tylko z ARGONAUTEM. Bardzo dobrze uczą i dzieci i dorosłych. Po kilku zajęciach w basenie umiałam już pływać, a mój 5-letni synek, który bał się wody nie mógł się doczekać kolejnych zajęć. A tak bałam się do tego zabrać. Szkoda, że wcześniej nie spróbowałam. Teraz już uczęszczam na Aqua Aerobic do Pani Ivette i też jest super.
POLECAM WSZYSTKIM!!!









Nauka pływania dla dzieci ~Hania
2011-08-15 11:39:30
116.64.20.*

Jestem zadowolona z pracy jaką wkładają nauczyciele pływania w prowadzenie zajęć dla najmłodszych. Profesjonalne podejście do nauki nie tylko zabawa. Chodziliśmy kilka miesięcy i od września nadal będziemy uczęszczać na zajęcia.
Polecam dla niezdecydowanych









Mega profesjonalizm ~tomasz76
2011-08-14 07:48
62.61.54.*

Z czystym sumieniem polecam Kurs nurkowania OWD u Tomasza Dobroczka. Daję ocenę 6, ponieważ nie pamiętam przed Argonaut'em kursu, na którym instruktor włożyłby tyle serca, umiejętności i doświadczenia,zaangażowania i poświęcenia, by w jak najlepszy sposób przekazać swoją wiedzę, abyśmy się nie pozabijali schodząc samemu pod wodę. Do tego żadne pytanie i wątpliwość nie została bez odpowiedzi u Tomasza. Zajęcia teoretyczne okraszał swoimi ciekawymi historiami z głębin wziętymi. Zajęcia praktyczne także na maksymalnym poziomie. Wszystko przygotowane i dopięte na ostatni guzik. Ani przez chwilę nie odniosłem wrażenia chaosu i braku kontroli nad grupą. Yvetta świetnie uzupełnia Tomasza na wspólnych wyprawach. Stanowią wspaniały Team, z którym zdobywanie wiedzy i doświadczenia w nurkowaniu to przyjemność. Idąc na AWD, na pewno wybiorę firmę Argonaut i państwa Dobroczek. Gorąco polecam!!!









Polecamy Szkołę Pływania ARGONAUT - rodzice Kuby ~Aneta Osicka
2011-08-07 21:25:53
206.156.129.*

Nasz syn Kuba rozpczął naukę w szole pływania ARGONAUT dopiero kiedy skończył 10 lat. Zawsze bał się wody. Wszelkie próby męża nauczenia go pływania kończyły się na panicznym krzyku. Myśleliśmy, że już nigdy nie będzie pływał. Teraz po skończonym kursie "u Argonaut-ów" sam prosi żeby pojechać z nim na basen. Nie tylko nauczył się pływać, ale zaczęło mu to sprawiać przyjemność. A już na pewno przestał bać się wody. W styczniu urodziła mu się siostrzyczka. Ona też będzie się uczyć pływać w tej szkole.
Za naszą namową trafiła tam też kuzynka Kuby. Polecamy bardzo gorąco – tam nauczą pływać każdego. Kadra jest wykwalfikowana i bardzo przyjazna. Dzieci ani przez chwilę nie pozostają same w wodzie, zawsze każde z nich jest pod kontrolą, nie ma się czego obawiać. POLECAMY - rodzice Kuby !!!!









NAUKA PŁYWANIA (DOSKONALENIE) ~CEZARY
2011-07-28 02:04:46
178.56.100.*

ARGONAUT- Pełen profesjonalizm Pana Tomasza, Pani Yvetty. Kadra bardzo profesjonalna i rzetelna, bardzo kompleksowo i praktycznie indywidualnie podchodzi do zajęć organizowanych na basenie. SUPER organizacja, bardzo dobry kontakt z prowadzącymi. Uczęszczam na basen PG i MOSiR na Chełmie od 2 lat. Jestem bardzo zadowolony z prowadzenia zajęć pływackich. Od Pan Tomasza i jego syna Dawida uzyskałem wiele cennych wskazówek, które pomogły w doskonaleniu pływania. Polecam i zgadzam się z opiniami innych kursantów co do profesjonalnego podejścia do zajęć. Pan Tomasz, Pani Yvetta i ich syn Dawid podchodzą z pasją to tego co wykonują. Niebawem zaczynam trening ze sprzętem ABC i z pewnością będzie to miłe doświadczenie i jeszcze bardziej udoskonalę style pływackie. Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się, bądź udoskonalić pływanie, a przede wszystkim skorzystać z doświadczenia i wiedzy instruktorów.
PEŁEN POZYTYW, NAPRAWDĘ POLECAM :)









Polecam zarówno naukę pływania jak i nurkowanie ~Grzesiek
2011-07-18 09:46:08
112.34.67.*

Zajęcia prowadzone profesjonalnie, konkretnie i co najważniejsze skutecznie. Mając za sobą wiele lat zarówno pływania jak i kilka lat pracy na basenie (również nauczania pływania), mogę w pełni docenić zarówno podejście do klienta, jak i sposób pracy z dziećmi, ale też dorosłymi. Na szczególną uwagę zasługuje fakt w jaki dzieci podchodzą do pływania: swoboda, zabawa ale również praca, która widać że sprawia im dużą satysfakcję. Warto również zwrócić uwagę na naukę dla dorosłych - pływając regularnie w sąsiedztwie grupy nauki pływania, zdecydowanie widać postępy ludzi, którzy uczęszczają na te zajęcia, od praktycznie słabego "poruszania" się w wodzie, przez poprawne pływanie do nawet bardzo sprawnego i skutecznego pływania w płetwach
(i całym ABC). Polecam tym, którzy chcieliby nauczyć się (lub dzieci) poprawnie, swobodnie i najważniejsze SKUTECZNIE pływać, trochę mniej polecam tym, którzy mimo obecności doświadczonych instruktorów, zawsze wiedzą lepiej jak nauczyć (lub jak nie uczyć) swoje dziecko pływać, mimo, że samym nie udało im się tego dokonać przez wiele lat. Polecam również kursy nurkowania dla osób, które chcą odkryć również ten fascynujący podwodny świat trochę głębiej...









NURKOWANIE! ~Mati
2011-07-17 13:53:16
87.56.112.*

Godne polecenia dla osób, które chciałyby nauczyć się sztuki nurkowania. Pan Tomasz fachowo przedstawia wszystkie aspekty w nurkowaniu i nie tylko. Ktoś kto naprawdę jest zainteresowany na pewno doceni rozległą wiedzę prowadzącego.









Nauka pływania dorosłych ~marek t.
2011-07-15 11:03:23
189.76.25.*

Zacząłem uczęszczać na naukę pływania dorosłych w zeszłym roku. Prowadzący jest bardzo cierpliwy, ma dużą wiedzę, która jasno przekazuje, poczucie humoru, a tempo ćwiczeń dostosowuje do podopiecznych. Jestem bardzo zadowolony, chociaż mój talent do pływania wydaje się niewielki, to umiem przepłynąć już cały basen. Oby tak dalej.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->


Bądź zawsze na bieżąco z ARGONAUT

dołącz do nas ...->
Nasz adres facebook:

https://www.facebook.pl/argonaut1988





Strona

O Nas / Kadra

Kontakt

Cennik / Zapisy

Godziny Zajęć

Zasady Argonaut

Kalendarz

Aqua Aerobic

Basen Pływacki

Nauka Pływania

Sekcja Pływacka

Kursy Nurkowania

Ratownictwo

Kursy Pierwszej Pomocy

Filmy i Zdjęcia

Aktualności

Nasza Oferta

Wiedza / Wyprawy

Centrum Nurkowe

Usługi

Sklep



Mapa Strony






Projekt i realizacja:
Dawid Dobroczek
Argonaut © Copyright 1998-2015r.



Poprawny CSS! Poprawny CSS!