Najnowsze Filmy Argonaut na YouTube Aktualności Argonaut na Facebooku Nowości Argonaut na G+ Google Plus Newsy Argonaut na Twiterze Najnowsze Zdjęcia Argonaut na Flickr Dołącz do Argonaut na Naszej Klasie NK Najnowsze Filmy Argonaut na Vimeo Najnowsze Filmy Argonaut na Dailymotion


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Argonaut opinia / opinie o Argonaut Gdańsk w Gdańsku






<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->
Paweł i Monika - opinia ~Paweł i Monika
2011-06-25 13:58
89.76.76.*

Argonaut to nauczyciele pełni pasji i warci polecenia. Jeszcze rok temu nie umieliśmy pływać a teraz całkiem sprawnie poruszamy się w wodzie i doskonalimy nasze umiejętności pod okiem Pana Dawida. Pływamy również ze sprzętem abc, który zaproponował nam Pan Tomasz. Pełni zaufania do profesjonalizmu nauczycieli z Argonaut oraz miłej rodzinnej atmosfery jaka panuje na basenie podjęliśmy się nowego wyzwania - nauki nurkowania. Już niedługo zajęcia w terenie - nad jeziorem Niedackim. Nie możemy się doczekać!









AQUA AEROBIC - SUPER SPRAWA ~Magdalena Kowalewicz
2011-06-22 16:19
195.74.91.*

Jestem bardzo zadowolona z zajęć aqua aerobiku prowadzonych przez Panią Yvette z Argonaut. Poprawiają one moją kondycję fizyczną, samopoczucie oraz sprawność. Mój kręgosłup lepiej się czuje i mniej dokucza odkąd uczęszczam na zajęcia, po za tym ćwiczenia aqua aerobiku są fajnie prowadzone, bo instruktorka wprowadza ćwiczenia na wszystkie główne partie mięśniowe. Ćwiczenia nie są monotonne, jest przyjazna atmosfera. Poza tym jest też indywidualne podejście - jak któraś z Pań ma problemy koordynacyjne, to są dostosowywane do jej poziomu. Jest ok, bo zajęcia aqua aerobiku prowadzone są bardzo profesjonalnie, są zróżnicowane i ciekawe. Poleciłabym je (i zresztą polecam) każdemu. Firma solidna Chodzę na zajęcia aqua aerobiku dla przyjemności, aby mieć trochę ruchu, schudnąć, poprawić kondycję oraz aby mieć poczucie, że czas spędzany na basenie jest tylko dla mnie.Zajęcia aqua aerobiku podobają mi się , są fachowo prowadzone. Mila atmosfera, sympatyczna Pani Yvette - prowadząca Aqua. Ćwiczenia wyczerpujące siłę - pozytywnie oceniam ten sposób spędzania czasu na basenie , no i kilogramy lecą.....;))









Nauka pływania ~Leszek
2011-06-17 07:56
188.124.173.*

Córka (11) uczęszcza na naukę pływania od 2 lat. Na początku bała się wejść do metrowej wody bez kapoka i pływaczków - teraz bierze udział w zawodach. Przetarła szlak i za jej przykładem pozostałi członkowie rodziny (w tym dorośli) szykują się do nauki. Polecam innym









Polecam ~Potargany
2011-06-15 20:34
87.96.91.*

ujmę to tak:

Jeżeli wiesz czego chcesz to dobrze trafiles / trafilas.









Mój syn Mateusz uczy się pływać w szkole ARGONAUT.... ~Adam
2011-06-12 22:01
210.17.99.*

Witam, mój syn Mateusz uczy się pływać w szkole ARGONAUT, ja sam i mały Smyk jesteśmy zadowoleni z profesjonalnej nauki i miłej zabawnej atmosfery na basenie. Polecam szkołę ARGONAUT - profesjonalnie i warto wydać na naukę pływania, są efekty - Adam z synem.









Rewelacja!!! ~Zadowolona
2011-06-08 16:34
89.78.252.*

Polecam wszystkim zajęcia aqua aerobicu i hydro fitness!! Pani która prowadzi zajęcia jest profesjonalistką. Jest zawsze przygotowana do zajęć, nigdy się nie zdarzyło aby powtórzył się ten sam zestaw ćwiczeń, jest miła i zawsze uśmiechnięta !! Zajęcia są ciekawe i urozmaicone. Rezerwacja odbywa się bez problemów, zasady korzystania z zajęć są jasne i przejrzyste. Naprawdę polecam ja zamierzam korzystać dalej.









Chciałam się podzielić opinią na temat nauki pływania dorosłych w ARGONAUT . ~Joanna
2011-06-08 11:47
134.212.32.*

Chciałam się podzielić opinią na temat kursu w którym uczestniczę. Jest to już mój trzeci kurs więc mam jakieś porównanie. Pływam teraz na torze drugim w poniedziałki i czwartki a naszym Trenerem jest Pan Tomek , a pomaga mu jego syn Dawid.
Dawid jest to bardzo młody chłopak, ale bardzo odpowiedzialnie podchodzi do tego co robi. Bardzo mi się podoba sposób w jaki prowadzi z nami zajęcia. Widać, że zależy mu na tym żeby nas nauczyć jak najlepiej pływać. Nie przymyka oczu na nasze błędy tylko za każdym razem jak je wychwyci to każe korygować. Ma się wrażenie że on cały czas nas obserwuje. Jego krytyka działa mobilizująco.
W innych szkołach , gdzie wcześniej chodziłam było inaczej , pseudo " instruktorzy " dawali jakieś ćwiczenie do wykonania i czekali aż je skończymy. Mówili zawsze do całej grupy więc nie wiedziałam czy ja akurat dobrze wykonywałam dane ćwiczenie czy też nie.
Dawid zwraca się często do nas indywidualnie i mówi co dana osoba powinna poprawić, czemu poświęcić większą uwagę.
Dla kogoś kto doskonale pływa wiele spraw wydaje się oczywistych a dla nas nie.
Bardzo dobrze wspominam też swoje początki na pierwszym torze. Każdemu polecam tą szkołę z czystym sumieniem. Zachęcam znajomych żeby się zapisywali bo wiem , że się nie zawiodą. Ludzie dorośli, nie potrafiący pływać, boją się śmieszności i krytyki. Instruktorzy którzy opiekują się ludźmi na pierwszym torze, nigdy nie dali nikomu odczuć, że jest śmieszny, beznadziejny itp. Mają rewelacyjne podejście. Wkładają w swoją pracę wiele serca i wysiłku. Brakuje jedynie (na tych kolejnych torach) takiego indywidualnego podejścia. Każdy chciałby dokładnie wiedzieć co robi dobrze a co źle. Wiem, że osoby które pływały na trzecim torze gdy Dawid miał z nimi zastępstwo, też były z niego bardzo zadowolone właśnie ze względu na to, że każdemu z osobna poświęcał chwile uwagi.
To tyle , Pozdrawiam :D Joanna









Opinia Adriana o ARGONAUT ~Adrian
2011-06-08 11:47
142.161.100.*

Nazywam się Adrian, uczęszczam na na kurs pływania do szkoły " ARGONAUT ", doskonale swoje umiejętności pływania na torze II . Jestem bardzo zadowolony z miłej atmosfery z jaką prowadzone są zajęcia i sposobu nauczania przez trenerów. Bardzo polecam tego rodzaju sport, ponieważ daje on bardzo wiele korzyści.

Adrian , trenuje w ARGONAUT









Opinia rodziców Filipa ~Rodzice Filipa
2011-06-07 20:16
163.89.55.*

Szanowni Państwo, mój syn już trzeci rok chodzi do szkoły pływania "ARGONAUT" . Jesteśmy bardzo zadowoleni z tej szkoły. Syn bardzo chętnie chodzi na treningi, wręcz pilnuje każdego dnia i każdej minuty. Efekty są bardzo duże. Zadowolenie i radość jakie wynosi z zajęć motywuje go do dalszej nauki. Zapewniam, że nie jest to stracony czas ani wydane pieniądze. Trenerzy prowadzący zajęcia są do tego profesjonalnie przygotowani. Szczególnie na wyróżnienie zasługuje Pani Yvette, która przygotowuje dzieci bardzo solidnie od podstaw, następnie Pan Tomasz - człowiek, który widać, że kocha to co robi bo podchodzi do tego bardzo obowiązkowo, jest cierpliwy i poświęca swoją uwagę każdemu uczniowi. Uważamy, że trochę dyscypliny nikomu jeszcze nie zaszkodziło. Pozdrawiamy kadrę szkoły pływania "ARGONAUT".  

Filip "z trzeciego toru" z rodzicami .









Gorąco polecam :D ~Agata Paterek
2011-06-05 16:21
62.61.55.*

Zdecydowanie i gorąco polecam firmę Argonaut, to naprawdę profesjonaliści, prowadzący zajęcia na bardzo wysokim poziomie w miłej i sympatycznej atmosferze. Ja chodzę na zajęcia z aqua aerobicu już od trzech lat, dwójka moich dzieci chodzi na naukę pływania również od trzech lat. Wszyscy jesteśmy zadowoleni, a dzieci nigdy nie narzekały i zawsze chętnie idą na zajęcia - i to jest chyba najlepsze potwierdzenie pozytywnych ocen dla Firmy Argonaut!









Przedszkolaki dziekują ARGONAUT-om..... ~Przedszkole
2011-06-04 09:12
152.186.26.*

Witam, jestem nauczycielką w " zerówce'' z Gdańskiego przedszkola i chciałabym bardzo podziękować w imieniu dzieci, rodziców i nauczycieli za kilkuletnią współpracę. Dziękujemy za profesjonalną pomoc w nauce pływania naszych przedszkolaków. Dzieci bardzo chętnie uczestniczą w tych zajęciach, z każdym dniem ucząc się coraz więcej. Zachęcamy inne przedszkola i szkoły do współpracy ze szkołą " ARGONAUT ", bo naprawdę warto.....









Witam, również i ja zdecydowałem się podzielić swoją opinią .... ~M. Pelc
2011-06-03 21:37
91.108.59.*

Witam, również i ja zdecydowałem się podzielić swoją opinią na temat szkoły pływania ARGONAUT. Otóż, moje dzieciaki, Maks (wiek: 8 lat) i Julka (wiek: 6 lat), od kilku już lat uczestniczą w zajęciach prowadzonych przez tę szkołę (konkretnie, Maks od niemal 4 lat, Julka od niemal 3). Powiem szczerze, gdy teraz obserwuję, jak dzieci sobie radzą w wodzie (a szczególnie Maks, który będąc nieco starszym, a tym samym nieco silniejszym fizycznie od Julki, mógł dokonać nieco większych postępów), jestem z nich naprawdę dumny. Naszą, rodziców, zasługą w tym wszystkim jest jedynie to, że systematycznie dowozimy dzieciaki na zajęcia.
Cała reszta to zasługa szkoły ARGONAUT , za co niniejszym dziękuję. Kadra instruktorska/trenerska tej szkoły tworzy naprawdę bardzo przyjazną atmosferę, w której, pod profesjonalnym nadzorem, moje dzieciaki stale i systematycznie doskonalą swoje pływackie umiejętności, ku naszej niezmiernej uciesze. 
Z uwag konstruktywnych: zgodzę się z Panią Joanną, której opinię przeczytałem nieco wcześniej, że najcenniejsze jest to, aby instruktorzy, posiadający stosowną wiedzę i doświadczenie, byli dla uczniów szkoły autorytetami oraz uważnymi i krytycznymi recenzentami ich poczynań. Instruktorzy / Trenerzy  szkoły ARGONAUT w przytłaczającej większości posiedli tę cenną umiejętność, co najłatwiej jest dostrzec w oczach swoich uczniów.
Pozdrawiam M. Pelc










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Kurs nauki pływania u Argonaut-ów na basenie politechniki gdańskiej. ~Joanna Pawelec
2011-06-03 14:22
206.225.44.*

Witam, na kurs pływania uczęszczają moje dwie córcie. Jesteśmy bardzo zadowolone. Wykwalifikowana kadra z podejściem do dzieci, przemiła atmosfera.
W chwili obecnej czekamy na trzeci kurs. U młodszej córci, chorej na mukowiscydozę zauważono poprawę kondycji oddechowej.
Dziękuję Argonautom za naukę i opiekę , Joanna Pawelec.









polecam!!! ~Karin
2011-06-02 20:43
91.206.244.*

dziękuję pracownikom Argonaut za atmosferę i podejście do dzieci;)
ze strony Argonaut spotkałam się z przyjaznym nastawieniem, fachowoscią oraz uczciwością; jak tylko moje dzieci nauczą się, to i ja pływać z chęcią zapiszę się na naukę;) 3 X TAK









Polecam :) ~Sławek
2011-06-02 16:59
213.238.113.*

Fajnie prowadzone zajęcia, symapatyczna atmosfera!









Polecam ! ~Maciek (+ Magda + Krzysiek) 2011-06-02 11:24 77.255.26.*

Fajnie prowadzone zajęcia, symapatyczna atmosfera!









nauka pływania tylko w Argonaut ~nowy klient
2011-06-01 21:55
89.78.252.*

chodzę na zajęcia z dzieckiem od miesiąca i muszę powiedzieć, że tak szybkich postępów nauki pływania nie widziałem. Tu jest fajna atmosfera, instruktorzy Argonaut wykazują się bardzo dużą cierpliwością, dzieci bardzo ich słuchają i robią szybkie postępy.
Zasady korzystania z basenu są bardzo przejrzyste, jak dziecko opuści zajęcia, bo zachoruje może odrobić zajęcia. POLECAM każdemu kto chce nauczyć dziecko pływać.









SUPER SZKOŁA ~ALDI
2011-06-01 15:30
195.182.207.*

Bardzo dobre podejście do dzieci przy nauce pływania, córka na zajęciach jest wesoła i zadowolona, a co najważniejsze nie boji się pływać i chętnie wykonuje ćwiczenia, dzięki czemu szybko widać efekty nauki pływania









Polecamy Szkołę Pływania ARGONAUT ~rodzice Kuby
2011-05-31 17:46
154.19.98.*

Nasz syn Kuba rozpczął naukę w szole pływania ARGONAUT dopiero kiedy skończył 10 lat. Zawsze bał się wody. Wszelkie próby męża nauczenia go pływania kończyły się na panicznym krzyku. Myśleliśmy, że już nigdy nie będzie pływał. Teraz po skończonym kursie "u Argonaut-ów" sam prosi żeby pojechać z nim na basen. Nie tylko nauczył się pływać, ale zaczęło mu to sprawiać przyjemność. A już na pewno przestał bać się wody. W styczniu urodziła mu się siostrzyczka. Ona też będzie się uczyć pływać w tej szkole.
Za naszą namową trafiła tam też kuzynka Kuby. Polecamy bardzo gorąco – tam nauczą pływać każdego. Kadra jest wykwalfikowana i bardzo przyjazna. Dzieci ani przez chwilę nie pozostają same w wodzie, zawsze każde z nich  jest pod kontrolą, nie ma się czego obawiać. POLECAMY - rodzice Kuby !!!!









Zdecydowanie Polecam ~Robert
2011-05-30 19:55
79.190.212.*

Naprawdę polecam zajęcia z Argonautem. Uczęszczam już w sumie od paru lat z dziećmi najpierw nauka pływania, teraz rekreacja i nigdy nie miałem żadnych problemów z kontaktem z tą firmą . Dzieciaki też czasem chorują, życie jest życiem i zdarzają się problemy z pójściem na basen, ale nawet jak już się zdarzyło nawet odrabianie odrabiania to żadnych problemów czy trudności ze strony firmy nie było, że już po ptakach i się nie da. Da się jeden mail isprawy skorygowane. Nawet jak w sobotę wieczorem się zdecydowałem na odrabianie to też nie było problemu. A pani Yvette jest rewelacyjna w kontaktach z dzieciakami i moje już trochę stare konie chętnie by się jeszcze do niej na basen wybrały :). A pan Tomek nie jest po to by go lubić tylko żeby mieć pewność, że zapewnione jest przestrzeganie zasad, porządek i bezpieczeństwo na basenie. To nie jest superinstruktor z Egiptu tylko zawodowiec , z nim można się czegoś nauczyć. Polecam









POLECAM KAŻDEMU!!! ~Agata
2011-05-27 15:04
91.199.250.*

Nauka pływania prowadzona jest w sposób fajny i projesjonalny. Polecam każdemu. Pływam ja i moje dzieci - jesteśmy bardzo zadowoleni.









Aqua Aerobic - wysoka klasa :) ~Małgorzata Dąbrowska
2011-05-27 09:19
89.73.62.*

Na zajęcia Aqua Aerobic trafiłam przypadkiem dwa lata temu, szukając wolnych miejsc na pływanie rekreacyjne. Zapisałam się na próbę i nie żałuję. Pani Yvette jest świetną instruktorką, dobrze zna się na doborze ćwiczeń, a jak któraś z pań nie daje sobie rady, wynajduje dla niej łatwiejsze modyfikacje (takie indywidualne podejście). W ubiegłym roku dla porównania poszłam na zajęcia do innej firmy (zdecydowanie taniej, chciałam zmienić), ale niestety - trening był bardzo chaotyczny. Wróciłam do Argonaut. Co prawda płaci się nieco więcej, niż w niektórych innych miejscach, ale warto.
Nie mam dzieciaków, ale naukę pływania dla dzieci obserwowałam, czekając na swoje zajęcia. Podobnie profesjonalnie prowadzona, przez kilka miesięcy widziałam, jakie postępy robią te (już znajome) dzieciaki. Spokojnie mogę polecić nie tylko aerobik :)









Profesjonalizm ~Potargany
2011-05-27 08:04
46.134.247.*

Oddałem do nauki pływania dwójkę chłopaków w wieki 4 i 11 lat. Postępy w pływaniu małolatów rewelacyjne, nie mam problemów żeby namówić ich na każde wyjscie na basen. Jest to to co Tygrysy lubią najbardziej :)









Nie rób sceny liczy się Argonaut ~Matrixsiak
2011-05-26 22:08
89.78.252.*


Będziesz chodził do Argonauta?
A TAK B TAK C TAK D TAK

POLECAM!!!
Nie ma co się czepiać. Miła atmosfera, bardzo dobra obsługa, sprzęt majstersztyk. Nauczyciele perfekcyjni w każdym szczególe i przede wszystkim dobra zabawa.
Ujmę to w jednym zdaniu:
JEST PAN TOMASZ JEST IMPREZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!









Argonaut - Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. ~Jolanta Jagodzińska
2011-01-17 11:10
83.25.97.*

Na tym Basenie jest bardzo ciepła rodzinna atmosfera.Po prostu ludzie są tam świetni!Cały personel jest bardzo miły :-),zawsze uśmiechnięty. Personel jest bardzo wysoko wykwalifikowany,w pełni kompetentny ( są świetni! ), zawsze znajdą czas by porozmawiać .... Zawsze wszystko jasno wytłumaczą i wysłuchają do końca....Ćwiczenia Aqua Aerobicu u Pani Yvette bardzo pomagają!.Efekty po aqua są rewelacyjne!!!!!!! zawsze parę kilogramów mniej.... :-).
Jestem po operacji kręgosłupa ( skoliozy), przed operacją miałam 55 stopni skrzywienia na 50 a teraz mam tylko 18 stopni na 19.Rehabilitacja Aqua aerobikiem mi tam bardzo pomaga!!!.Ja się z tym miejscem bardzo zaprzyjaźniłam :-).Polecam !!!!!!!:-) to miejsce, poznałam w ARGONAU-cie bardzo dużo wspaniałych ludzi!!!! :-)









Polecam! ~Mateusz
2011-03-28 13:59
188.33.22.*

Profesionalne podejście zarówno do nauki pływania jak i kursów nurkowych. Prowadzący znają się na rzeczy jak mało kto. Naprawdę warto!









Nauka pływania w Argonaucie ~Mariusz
2011-03-26 20:46
46.112.148.*

Gorąco polecam wszystkim rozglądającym się za zajęciami nauki pływania do skorzystania z oferty Argonauta! Posyłam mojego dziś 13-letniego syna na zajęcia od 3 lat i szczerze mówiąc nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Mogę powiedzieć że dzięki dwóch godzinom tygodniowo syn od "totalnego zera" pływa już dzisiaj na poziomie (ehhh... muszę to przyznać) dużo lepszym od swojego ojca. Co więcej oprócz widocznych postępów u syna zawsze widzę radość kiedy wracamy z basenu i słucham przy okazji co tam się dziś działo na "treningu", czyli wnioskuję, że zajęcia są prowadzone naprawdę dobrze, skoro przynoszą i efekty i radość. Naprawdę naukę pływania w Argonaucie mogę ocenić zdecydowanie na wielki plus.









Szczerze polecam ~Leszek
2011-02-13 17:23
84.10.174.*

Szczerze polecam, bo całość da się określić do 3 x "S" - Solidność, Sumienność, Sympata.

Solidność - nie ma żadnego problemu z komunikacją, ustalaniem karnetów na regularne zajęcia czy też odrabianei zajęć.Zajęcia są prowadzone niezwykle sprawnie i punktualnie, ma się przy tym poczucie bezpieczeństwa i tego, że jest ktoś kto czuwa nad wszystkim co się dzieje na basenie.

Sumienność - nie dość - ja wspomniano powyżej - że zajęcia są organizowane bardzoi spprawnie, to każdemu uczestnikowi przypominane jest kiedy jest np. wznowienie zajęć po przerwie świątecznej, kiedy należy ponownie nabyć karnet, itp.

Sympatia - zajęcia prowadzone są w bardzo sympatycznej i przyjaznej atmosferze od samego wejścia do szatni do ostatniej chwili kiedy jest opuszczany obiekt basenu. Na zajęciach panuje rodzaj atmeosfery klubowej, w której spotyka się życzliwie nastawione osoby dla których wspólne jest to, że swój wolny czas lubią wypełniać poprzez ruch w wodzie.
Muszę jeszcze podreślić, że odkąd pojawił sie Argonaut jako organizator zajęć na basenie, zniknął bałagan w nabywaniu biletów/karnetów i upokarzająca wszystkich konieczność wystawania w wielogodzinnych kolejkach, aby je kupić.









nauka plywania ~mich
2011-01-19 13:04
80.50.152.*

serdecznie polecam, bardzo fajne i profesjonalne zajecia,









Darek - opinia ~Darek
2011-02-04 22:47
46.134.239.*

Plywanie jest aktywnoscia w rownoleglej rzeczywistosci. Yvette i Tomasz to czuja. No problem, just fun.









~Jeronimo
2011-01-15 22:58
217.194.34.*
Perfecto

Profesjonalne zajęcia, miła atmosfera .
Moje dzieci uwielbiają uczęśczać na te zajęcia.
Czysto,cieplo i przytulnie - super.
Polecam gorąco.









ARGONAUT - super organizacja , wrażliwość na problemy osobiste klientów... ~Natali i Maria Honszcz
2011-01-16 14:43
153.19.94.*

ARGONAUT - super organizacja , wrażliwość na problemy osobiste klientów , super prowadzone zajęcia przez trenerów jak i instruktorów, bardzo dobra integracja z grupą , zachęcam do wzięcia udziału w szkoleniach i zajęciach pływackich prowadzonych przez tą szkołę.









Ja tam polecam ~Ania
2011-01-19 07:47
77.253.207.*

ARGONAUT - fajni ludzie, rodzina stwarzająca na zajęciach rodzinną atmosferę, małe sprostowanie Pan Włodek jest spoza, ale wpasował się w klimat ;) Poczytałam troszkę opinii, nie za dużo, aczkolwiek widzę niepochlebne informacje na temat Pana Tomka, no cóż Gaduła to może i jest, ale jeżeli gada z sensem to kto Mu zabroni, wyjątkowo Go rozumiem, bo sama też do milczków nie należę ;). Ale na temat, Pan Tomek, szeroka wiedza,pełen profesjonalizm, wie o czy mówi i przekazuje tę wiedzę dalej, chwała Mu za to. Pani Yvette - aqua aerobic - super, niech za opinię posłuży fakt, że zawsze w wakacje tęsknię za Panią Yvette, cóż kondycja dostaje troszkę w ten 2 miesięczny okres braku tak fajnych ćwiczeń, zróżnicowanych, przyjemnych, poprawiających sylwetkę i samopoczucie. Pan Włodek, cóż o Nim, również same superlatywy, jeżeli pomógł mi wielkiemu tchórzowi posiąść wiedzę z zakresu pływania (jeszcze nie pływam w pełni znaczenia tego słowa, ale się nie topię ;)) to trenerem wielkim jest, powiem szczerze ciężka praca ze mną jest, orka wprost. Reasumując, od lat korzystam wraz z dziećmi i polecam bardzo :)










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









Aqua aerobic ~Misia
2011-01-15 21:23
87.206.47.*

Gorąco polecam aqua aerobic u Pani Yvette. Zajęcia prowadzone profesjonalnie, zróżnicowane ćwiczenia, naprawdę fajne spędzenie czasu w bardzo miłej atmosferze.









polecam ~rak p
2011-01-14 08:18
153.19.102.*

szybka i sprawna obsługa, na basenie PG spokojnie i cicho woda kryształ, bez zbednego tłoku na torach









Polecam!!!! ~JJ
2011-01-12 15:08
89.78.252.*

Zdecydowanie polecam aqua aerobic. Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, w miłej i przyjaznej atmosferze. Na pewno będę korzystać regularnie, zawsze to coś innego niż siłownia.









zdecydowanie polecam ~Mariusz
2011-01-05 19:39
91.204.192.*

Ponad dwa lata temu trafiliśmy do Argonaut przez przypadek . Od tamtej pory na naukę pływania uczęszczał mój starszy syn . W tej chwili chodzi na zajęcia młodszy syn , a Zona uczęszcza na aqua aerobic. Ja pływałem rekreacyjnie, niestety z powodu wypadku komunikacyjnego musiałem zrobić sobie przerwę , ale jak tylko stanę na nogi - wracam na basen ( jestem uzależniony :)) . No cóz , ile osób ,tyle opinii . Ja i moja rodzina jesteśmy w grupie osób zdecydowanie zadowolonych. Kontakt z Panią Yvettą i Panem Tomkiem mamy bardzo dobry i wcale nie przeszkadza nam forma mailowa , wręcz przeciwnie . Wszystkie sprawy zwiazane z zajęciami , zmiany terminów , odrabianie itp. uzgadniamy mailowo i nigdy nie zdarzyło się ,zeby był z tym jakiś problem . Starszy syn radzi sobie doskonale w wodzie, a młodszy z Radością chodzi na zajęcia . Dzieci są szczere i skoro im się podoba , to dodatkowy komentarz jest zbyteczny .
Posyłajcie swoje dzieci do Argonaut , będą zadowolone , a przy okazji bardziej wysportowane i zdrowsze .









zdecydowanie na tak! ~Dominika
2011-01-04 18:30
78.31.154.*

Mimo małych minusów takich jak czasem zbyt duża ilość ćwiczących jak na mały basen (chodzę na aqua aerobik) i troszkę wysokie ceny, myślę że zdecydowanie warto chodzić na zajęcia. Atmosfera świetna, pełen profesjonalizm i bardzo wymagające ćwiczenia.Polecam wszystkim!
P.S. Co do komentarzy na temat Pana Tomka- no cóż, faktem jest, że aby zrozumieć niektóre jego żarty należy wykazać się odrobiną inteligencji ;)









Nauka pływania ~Gosia
2011-01-10 15:46
188.33.221.*

Gorąco polecam naukę pływania dla dorosłych. Przychodząc po raz pierwszy na zajęcia pływałam trochę odkrytą żabką. Po trzech miesiącach śmigam krytą żabką, kraulem i grzbietem po całym basenie:) Nie wiem nawet kiedy to się stało - wszystko zasługa instruktorów z Argonauta. Kadra bardzo profesjonalna i cierpliwa. Polecam każdemu kto chce się nauczyć pływać.









Aqua Aerobic ~Joanna
2011-01-08 19:35
89.76.6.*

Szczerze polecam zajęcia Aqua Aerobicu prowadzone przez Pania Yvette z firmy Argonaut!!! Powodzenie tych zajęć do zasługa profesjonalizmu Pani Yvetty w każym zakresie! Doskonałe umiejętności motywacyjne, odpowiednio zbilansowane zajęcia i przy tym mnóstwo przyjemności sprawiają, że baseny są pełne zadowolonych klientek, widzących efekty swojego wysiłku. Naprawdę gorąco polecam!









Prawdopodobnie najlepsi w kraju i jedni z najlepszych na świecie ~Michał Paliczek
2010-12-09 18:15
178.182.100.*

Pewnego razu przyśniło mi się, że nurkowałem z akwalungiem pod wodą.
W tym śnie wszystko chrzaniłem i nic mi nie wychodziło tak jak trzeba.
Po obudzeniu byłem zdenerwowany ale zainteresowałem się tematem.

Odnalazłem firmę bez problemu w internecie tak jak wiele innych. Wiedziony intuicją udałem się jednak na rajską.
Czekałem na swoją kolej jakiś czas, gdyż jak zwykle przyszło wiele zainteresowanych osób.

Z początku byłem zaskoczony ,,ludzkim'' podejściem do człowieka, tak bardzo odmiennym od komercyjnego bełkotu sprzedawców chcących nakłonić klienta do skorzystania ze swoich usług.

Czas spędzony w biurze zawsze mijał mi zaskakująco szybko, przy czym w interesujący sposób czułem jak z każdą chwilą rozumiem coraz więcej spraw dotyczących nurkowania i nie tylko.

Część praktyczna była naprawdę bardzo ekscytująca i pozostawiająca niezapomniane wrażenia na całe życie.
W moim wypadku kurs był także silnym bodźcem do zastanowienia się nad swoim życiem. Zaraz po nim udałem się do Holandii a w moim życiu zaszło wiele zmian na lepsze.

Polecam ludziom interesującym się nurkowaniem i nie tylko.
Pozdrawiam.









Polecam w Postanowieniach Noworocznych ~Iwona 2011-01-05 14:43 95.50.245.*

Od przynajmniej 7 lat pływam i ćwiczę z Argonautem. Zawdzięczam im zrehabilitowaną nogę po gipsie , kilkanaście kilogramów spalonego tłuszczu i sprawność. Potrafią mnie zmobilizować nawet jak zimno i ciemno na dworze. A Aerobik tak na dużym jak i na małym nigdy nie jest nudny !!
Polecam wszystkim !!









SUPER SZKOŁA PŁYWANIA ~Mag
2011-01-04 15:56
89.206.1.*

Moge z cała odpowiedzialnościa polecic ta szkołe pływania, mój syn zaczynał w Argonaucie i dalej chce przychodzic na sekcje mimo, ze teraz pływa w szkole, bo dzięki własnie Argonaut dostał sie do klasy pływackiej w gimnazjum, jest bardzo dobrze przygotowany. Polecam. Pozdrawiam.









nauka pływania dla dzieci ~Anna Siokrska
2011-01-03 15:07
195.116.120.*

Polecam wszystkim rodzicom szkołę ARGONAUT w której w bardzo profesjonalny sposób instruktorzy uczą dzieci pływania.
Mój syn już po kilku zajęciach zaczął robić postępy w nauce pływania, przestał bać się wody na co miał wpływ dobry sposób prowadzenia zajęć przez instruktora pływania.









Polecam ~Monika
2010-12-02 18:36
89.73.48.*

Polecam aqua aerobic, szczególnie na dużym basenie dla mnie rewelacja:)









aqua aerobic ~Alina
2010-11-30 00:09
83.25.121.*

Zajecia prowadzone profesjonalnie(korzystalam z aq przy szkole) mila atmosfera, mozliwosc odrobienia zajec,roznorodnosc w cwiczeniach minusem moze wydawac sie oplata za prawie caly semestr z gory ale mozna placic w ratach i jest swiety spokoj,mozna wiec bez stresu odkladac na kolejny semestr i miejsce jest zagwarantowane.Polecam wszystkim,naprawde warto.










Argonaut opinie Argonaut opinia Szkoła Pływania Nurkowania i Ratownictwa w Gdańsku.
Nauka Pływania dla Dzieci, Młodzieży i Dorosłych na dużym i małym
Basenie Pływackim Pływalni Krytej w Gdańsku.
Aqua Aerobic w gdańsku i Hydro Fitness Gdańsk Trójmiasto.
Kursy Nurkowania w Gdańsku Centrum Nurkowe Gdańsk Trójmiasto .
Kursy Pierwszej Pomocy w Gdańsku EFR i DAN Gdańsk .

Akceptujemy karty Benefit System MultiSport oraz MultiSport Kids, Ok System i Fit Flex.


Nasze Motto:

                     ARGONAUT - My wyznaczamy standardy, a inni nas tylko naśladują.


Yvette Dobroczek Tomasz Dobroczek









<- Poprzednie 1 2 3 4 5 Następne ->


Bądź zawsze na bieżąco z ARGONAUT

dołącz do nas ...->
Nasz adres facebook:

https://www.facebook.pl/argonaut1988





Strona

O Nas / Kadra

Kontakt

Cennik / Zapisy

Godziny Zajęć

Zasady Argonaut

Kalendarz

Aqua Aerobic

Basen Pływacki

Nauka Pływania

Sekcja Pływacka

Kursy Nurkowania

Ratownictwo

Kursy Pierwszej Pomocy

Filmy i Zdjęcia

Aktualności

Nasza Oferta

Wiedza / Wyprawy

Centrum Nurkowe

Usługi

Sklep



Mapa Strony






Projekt i realizacja:
Dawid Dobroczek
Argonaut © Copyright 1998-2015r.



Poprawny CSS! Poprawny CSS!